• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Allah planınızı başınıza yıksın! ABD Büyükeçisinin ziyaretlerinin arkasında ne var?

2022-05-26 13:07:11

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'in, muhalefetin 6'lı masasının ortaklarına ve HDP'ye düzenlediği ziyaretleri yorumlayan Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "Heralde seçimde Tayyip Erdoğan'ı götürmeye karar vermiş olmalılar ki Amerikalılar, yerine gelecek olan altı ki altının yanındaki bire de gidiyorlar. Tam teşkilatı kurmuşlar, ziyaretleri ardı ardına devam ettiriyorlar." dedi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla yayınlanan Manşetlerin Dili programında ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'in, İP' ve HDP'den sonra 6'lı masanın diğer ortaklarından olan Ali Babacan'ın DEVA Partisi'ne ziyareti ele alındı.

"Tayyip Erdoğan'ı götürmeye karar vermiş olmalılar"

ABD'li Büyükelçi'nin ziyaretinin nedeninin konuşulduğu programda Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Flake'in 6'lı masa dışındaki HDP ile bile görüştüğünü belirterek, "Ben merak ediyorum Amerikan Büyükelçisinin Türkiye'deki siyasi partilerle bu kadar sıkı fıkı ne işi olabilir." dedi. Türkiye'de 2023 yılında yapılacak genel seçimi hatırlatan Karahasanoğlu, "Heralde o seçimde Tayyip Erdoğan'ı götürmeye karar vermiş olmalılar ki Amerikalılar, yerine gelecek olan altı ki altının yanındaki bire de gidiyorlar. Tam teşkilatı kurmuşlar, ziyaretleri ardı ardına devam ettiriyorlar." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yeşil ışık!

Irak, Mısır, Ukrayna...Örneklere bakılırsa kaos-darbe planı var.
  • Yanıtla

Amin.

işbirlikçileri ve teröristleri ile beraber.
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23