• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adnan Oktar ahlaksızlığı: Nagehan Alçı'ya bel altı sözlerle şantaj!

2018-03-25 04:40:57

YENİAKİT.COM.TR - İslam'a ahlaksızlığı aşılama çabasında olan 'azgın motor' Adnan Oktar, gazeteci yazar Nagehan Alçı'ya ahlaksız sözlerle şantajda bulundu.

"Tombik" olarak ifade ettiği Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili çok şey bildiğini söyleyen Adnan Oktar, "Sen beni niye aklından çıkaramıyorsun?" dedi. Alçı'nın stüdyoya geldiğini ifade eden Oktar "Bir kere görüştük. Stüdyoya tek gelmişti. Orada görüşmüştük" dedi.

EVLİ KADINA AHLASIZ SÖZLER

"Benim güzeller güzelim" sözleriyle evli bir kadına ahlaksızca ifadelerde bulunan Oktar, dozu utanmadan artırarak "Bana karşı hırçınsın sen. Bu hırçınlığın nedeni ne? Beni neden aklından çıkaramıyorsun? Bunun nedeni ne?" ifadelerinde bulundu.

"SANA KAFAYI TAKTIM"

"Bana kafaya takmaktan bir türlü kurtulamadın. Bundan rahatsız değilim, memnunum" diyen Oktar, "Ben de sana kafayı takmış durumdayım. Gecen gündüzün oldum adeta. Ben seni unutmak istemem. Ama sen bana kendini sürekli hatırlatıyorsun. Mecburen seni unutamıyorum" dedi.

"YÜZ KIZARTACAK BİR OLAY VAR"

Bu hırçınlığının nedenini biliyorum" ifadelerinde bulunan Oktar, "Ama asıl utanılacak bir olay var ki, bilmiyorum; Acı gerçeğin farkında mısın, değil misin. Ama muazzam utanılacak ve yüz kızartacak bir olay var. Sen de biliyorsun, ben de biliyorum." dedi.

KÜTAHYALI'YI TEHDİT ETTİ: BİR KONTEYNIR KUMU SERPECEKSİN

"O tombik kocan da hiç ortalarda yok" diyen Oktar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın resminin gösterilmesinin ardından "Aaa, kaldır kaldır! Dağlara, taşlara... Bir konteynır kum gerekir. Ayaklarına ayaklarına serpeceksin. Dağlara, taşlara, yollara... Destur yani..." sözleriyle ölüm tehdidinde bulundu.

"BEN DE SENİ SÜREKLİ DÜŞÜNÜYORUM"

Adnan Oktar ahlaksız sözlerini şöyle sürdürdü:

Ayrıca bana kafayı niye taktın sen? Yani niye kurtulamıyorsun? Bak bu sefer ben de sana kafayı takıyorum. Ben de sürekli seni düşünüyorum. Sürekli birbirimizi düşünüyoruz.

Akşam yatağına yattığında tabiatı, çiçekleri,mevsmleri düşün. Bana niye kafayı takıyorsunbu kadar? bir bildiğim var ama belki de haklısın"

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23