• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

8 Nisan gün ortası

2020-04-08 14:53:25

SETA koronavirüs sürecinde 'acil eğitimi' inceledi

SETA tarafından hazırlanan analizde, "Acil durumda eğitimin sürdürülmesine yönelik okul yöneticileri ve öğretmen kapasitesi artırılmalı ve eğitim fakülteleri revize edilmeli." değerlendirmesinde bulunuldu.

Milli Savunma Bakanı Akar: Kulp'taki terör saldırısının hesabını mutlaka verecekler

Milli Savunma Bakanı Akar, Kulp'taki terör saldırısına ilişkin, "Mücadelemiz yurt içinde, yurt dışında devam ediyor. Bunların hesabını mutlaka verecekler." dedi.

Bakan Selçuk: Kadına yönelik şiddetle mücadelemiz kesintisiz sürüyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Koronovirüs salgını öncesi kadına yönelik şiddetle mücadelede rol alan tüm birimlerimiz ve hizmetlerimiz bu zorlu süreçte de vatandaşlarımızın hizmetinde ve teyakkuz halindedir." dedi.

Türkiye'nin 'koronavirüs' istatistiği

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı zamanında alınan önlemler Türkiye'ye önemli bir avantaj kazandırdı. Türkiye'de vaka sayısına göre ölüm oranı yüzde 2'ler seviyesinde seyrediyor.

Türkiye'nin 'maske başarısı' adım adım geldi

Kovid-19 ile mücadelede birçok ülke tıbbi malzeme ve cihaz sıkıntısı çekerken, Türkiye üretim kapasitesini artıran adımları hızla atarak vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya başladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23