• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

YÖK, rektörlük Ersan Şen’e niye sessiz?

Yeniakit Publisher
2019-09-18 12:10:00 -
YÖK, rektörlük Ersan Şen’e niye sessiz?

Gazetemiz okurlarından Faruk Erdoğan, "YÖK, rektörlük Ersan Şen’e niye sessiz?" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Faruk Erdoğan/İstanbul

Ersan Şen diyor ki, “12 aylık kiralamayı ödemesini yapmış isen ne yapacaksın, geri verip de ne yapacaksın” diyor. Hani FETÖ’cüleri savunmak için milyonlar aldığını duyduk ama,  tv’deki konuşmaları için de vekalt ücreti aldığını duymamıştık..

Acaba, Ekrem İmamoğlu’ndan da bir avukatlık ücreti mi aldı, Ersan Şen..

Oysa savunduğu Ekrem bile diyor ki, “Ben bunları iade edeceğim, çünkü fazla.

Ekrem diyor ki, “Bunun kirası şu kadar, bir de yakıt olarak şu kadar. Şimdi iade ediyoruz, şu kadar belediyeye kazandırıyoruz” diyor. Avukatı Ersan ise, “Bedeli verildi ise, geri verip de ne olacak. Belediyede kalsın” diyor. Avukat, müvekkili geçmiş.. Bu adam, bir de üniversitede öğretim üyeliği yapıyor. Bu kadar siyasetin içine dalmış bilimsellikten uzaklaşmış birisine, ne YÖK, ne de üniversitenin rektörlüğü, “yeter kardeşim, sen öğretim üyeliği mi yapıyorsun, yoksa avukatlık mı, yoksa televizyonda bile şunun bunun avukatlığını mı yapıyorsun” deyip, kapının önüne koymuyor..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emin75

Ersan hocam bu vatanın yetiştirdiği en değerli, bilgili, akli başında avukat akademisyenlerden biridir. Karalama kampanyası yaparak, bu vatana hizmet etmesini istemediğiniz kişilerin üstüne asılsız iftiralar atarak ve fetö terör örgütü mensupu olduğunu iddaa edip vatan hainliği ile suçlamak gerçekten sizin gibi doğru gazetecilik yapmaya çalışan kişilere hiç yakışmıyor, beni çok şaşırttınız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23