• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine aynı borazancılar işbaşında...

Yeniakit Publisher
2019-08-22 12:48:00 -
Yine aynı borazancılar işbaşında...

Gazetemiz okurlarından Asım İldiz, "Yine aynı borazancılar işbaşında..." başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Asım İldiz

Yepyeni bir gündemimiz oldu, Mardin, Van, Diyarbakır’a atanan kayyımlar ne hikmetse ve şaşırmadığımız şekilde bazılarının yine dikkatini çekti.

15 Temmuz hain darbesine darbe diyemeyenler, şimdi burada demagoji yaparak insanları aldatmaya devam ediyorlar..

4,5 ay sonra kayyıma devredilen belediyelerde demokrasi mahvolmuş bitmiş ayakları yapan bu zatlar her provokatif haberlerde başı çeken medya grubunun temsilcileri..

Yöre halkının bile Mardin Valisini karşılama törenindeki tezahüratları aslında sıkışan gazın yeryüzüne çıkması gibi..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Siz eğer vatandaşa hizmet götürmezseniz ve seçim zamanında ikircikli davranıp yöre halkının duygularını istismar ederseniz.. Kusura bakmayın ama bu size yapılmış “sözde darbe” hakikaten yerini bulmuş bir hamle olmuştur..

Siz şayet PKK terör örgütüne çanak tutup, tüm devletin kaynaklarını milletin vergilerini Mehmetçik’e o bölgelerde savaş açan insanlara karşı kullanırsanız.. Bu son kaçınılmaz olacaktı ve oldu da.

Arkadaşlar artık şu gerçeği görelim, seçim döneminde seçilirsiniz ama siz düzelmeyip insanların duygularıyla ve devletin imkanlarını boşa çarçur ederseniz bu gerçek tüm belediyeler için elzemdir.. Bunun HDP, AK Parti, CHP ile alakası yoktur. Bu at gözlüğünü çıkarıp olaylara gerçeklik payıyla bakmakta yarar vardır.

Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selçuk Yiğit

Maalesef Fatma ŞAHİN den bu zamana kadar gelen her bakan danışman olarak feminist ve chp zihniyeti danışmanlarla çalıştılar. Ve çalışmaya devam ediyorlar Bakanları bu tip danışmanlar yönlendiriyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23