• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kardeşini fuhuş çetesinden 11 bin TL ödeyerek kurtardı

Yeniakit Publisher
2017-12-17 12:38:00 - 2017-12-17 12:44:56
Kardeşini fuhuş çetesinden 11 bin TL ödeyerek kurtardı

Eskişehir'de kız kardeşini 22 yıl sonra bulan abi fuhuş çetesine 11 bin TL ödeyerek kurtardı.

Eskişehir'de yaşayan Ahmet Baytos, 22 yıl sonra bulduğu kız kardeşinin kaçırılıp fuhuşa zorlandığını iddia etti. Ahmet Baytos, babası ile arasında geçen olaylardan dolayı genç yaşta evini terk ederek çalışmak için şehir dışına çıktı. Sonrasında ailesi ile bağları kopan Baytos, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bir dükkan açarak hayatını kurmaya başladı. Bu sırada sosyal medya üzerinden 22 yıldır görüşmediği kardeşleri Ahmet Baytos ile bağlantı kurdu. Konya'da evli olan Ayla B.'nin kendisini çağırması üzerine misafir olarak kardeşinin evine giden Baytos, iddiaya göre kardeşinin eşi tarafından fuhuşa zorlandığını görünce durumu polise bildirdi. Mahkeme, Ayla B.'nin kocasına 27 yıl hapis cezası verdi. Sonrasında iki kardeş Sivrihisar'a gelerek yaşamaya başladı. Ayla B.'nin şehir merkezinde yaşamak istemesi üzerine Ahmet Baytos, kardeşini kırmayarak 8 bin lira ile birlikte Eskişehir'e geldi. Parayı kardeşine emanet eden talihsiz adam, bir iş bularak çalışmaya başladı. Ayla B. de o sırada bir kafede garsonluk yapmaya başladı. İddialara göre Ayla B., çalıştığı kafede kendisine uyuşturucu verilerek kaçırıldı. Kardeşini arayan Baytos, günler sonra Ayla B.'den gelen bir mektupla bir şok daha yaşadı. Ayla B., bir müşterisi vasıtasıyla gönderdiği mektupta fuhuşa zorlandığını ve 8 bin liranın kendisinden alındığını iddia etti. Kaçıran kişilerin 11 bin lira da para istemesi üzerine Ahmet Baytos savcılığa giderek şikayetçi oldu. Geçimini zorlukla sağlayan Ahmet Baytos, kardeşine fuhuş yaptıran kişilerin bulunmasını istiyor.

KOCAM BANA PARA KARŞILIĞI FUHUŞ YAPTIRIYOR

Her şeyin yıllar sonra kardeşlerini bulmasıyla başladığını anlatan Baytos, bataklığın içerisinden bir türlü çıkamadığını dile getirdi. Baytos, "Ben 17 yaşımda babam rahmetlik yüzünden evden ayrıldım. Ailemle bağım koptu. 22 sene sonra kız kardeşlerimi Facebook üzerinden buldum. Kız kardeşlerimden biri Belçika'da, biri Eskişehir'de, biri de Konya'daki engelli bakımevinde kalıyor. Ayla B. isimli kız kardeşim Konya Beyşehir'de evlilik yapmış. O bana, 'Ağabey yanıma gel sana anlatacaklarım var' dedi. Ben oraya gidince Ayla bana her şeyi anlattı. 'Ağabey kocam bana para karşılığı fuhuş yaptırıyor' deyince ben de kocasını öldürecektim. 'Ağabey ben seni 22 sene sonra buldum. Bunu öldürüp cezaevine girme, git karakola her şeyi anlat' dedi. Bende gidip karakola anlattım. Kocasını tutukladılar, cezaevine gönderdiler" dedi.

ÇAYINA UYUŞTURUCU KOYARAK KIZ KAÇIRDILAR

Aslında olayın bundan sonra başladığını ifade eden Baytos, "Sivrihisar Çandır köyünde benim kahvehanem ile bakkalım vardı. Oraya gelip 3 gün durduk. Sonrasında, 'Ağabey ben köyde durmak istemiyorum. Beni şehre götür, beraber çalışalım' diyerek Eskişehir'e getirtti. Benim sağda solda alacağım olan 8 bin lira parayı da çantasına koyarak döndük. Eski otogarın orada bir kafe var, orada çalışmaya başladı. Çayına uyuşturucu koyarak kızı kaçırdılar. Bu kızı kaçıran kişiler, beni arayarak 11 bin lira para istiyorlar. 'Kız kardeşinin borcunu ödedik, bu 11 bin lirayı getir, kız kardeşini teslim edelim' dediler. Kardeşim bir mektup da gönderdi. Bu mektubu bir müşteriyle göndermiş. Savcılığa verilmesini istemiş. Ben bunu savcılığa verdim. Yaşadıklarını yazmış. Uyuşturucu içtirerek fuhuş yaptırıyorlarmış. Burada herkesin anası, bacısı, kızı, çoluğu çocuğu var. Böyle çetelerin çökertilmesini rica ediyorum. 11 gündür bir gelişme yok. Halen bilgi bekliyorum. Kız kardeşim neredeyse yanıma getirilsin. Kadın sığınma evine teslim ettireceğim. Zaten şu anda cebimde bir sakız alacak param yok. Ben sokakta yatıp kalkıyorum. Doğru düzgün yemek de 8 gündür yemiyorum, iş de bulamıyorum. Şu an işsizim" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23