• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaşam odaklı "yeni nesil” bir ofis: Moment Beştepe

Yeniakit Publisher
2015-12-04 15:38:00 - 2015-12-04 15:43:05
Yaşam odaklı "yeni nesil" bir ofis: Moment Beştepe

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, 25 yıllık deneyimini; ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis’e taşıdı. Başkentin yeni gözdesi Moment Beştepe, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, bakanlıklara, üniversitelere, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor.

Türkiye gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından Moment Yapı, yepyeni bir konseptle hazırladığı ofis projesiyle sektöre yeni bir soluk getirecek.

Moment Yapı 25 yıllık birikimini ev konforunu işyeriyle buluşturan yaşam ve çalışan odaklı “yeni nesil” ofis projesi, Moment Beştepe Ofis’e taşıdı. Moment Beştepe’de ofisi bulunanlar çok özel imkanlara sahip olacak.

Seyahatten döndüklerinde, uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak, günün stresini yoga odasında atabilecek.

İç düzenlemesi tamamlanmış olarak teslim edilecek olan ofislerde çalışanlar, Mola Sokağı’ndaki kafelerde hem arkadaşlarıyla sohbet etme imkânı bulacak hem de sıcacık kahvelerini yudumlayabilecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İki blokta 330 ofis 22 ticari ünite

Moment Beştepe içindeki workshop, seminer, toplantı salonları da ofis çatısı altında her tür ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlandı.

Moment Beştepe’deki "ortak kullanımlı çalışma ve sosyalleşme alanları”, bir yandan toplantı yaparken bir yandan da telefon, faks, internet, çay, kahve, atıştırmalık gibi ihtiyaçlara ulaşmak için tasarlandı.

Moment Beştepe, 15 katlı iki blokta 330 ofis ve 22 adet ticari üniteden oluşuyor. Ofis büyüklükleri 83 metrekare ile 198 metrekare arasında değişen proje, “mutlu çalışanlar” mottosuyla çarpıcı sosyal alanlar sunuyor.

Hiç kapanmayacak ufuk çizgisi

Moment Beştepe, Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin bulunduğu Ankara’nın yeşili en yoğun lokasyonunda yükseliyor. Moment Beştepe bu avantajı ile keyifli bir manzaraya ve hiçbir zaman kapanmayacak geniş bir ufka bakıyor.

Çok özel bir konum…

Yaşam ve çalışan odaklı Moment Beştepe Ofis, ulaşım olanaklarıyla Ankara’nın artan trafik yüküne alternatifler sunuyor. Proje, Konya Yolu’na 500 metre, İstanbul Yolu’na 500 metre, Kızılay’a 7,4 km, Tunalı’ya 7,5 km, Çevre Yolu’na 17 km, Eskişehir Yolu’na 2 km, otobüs terminaline 500 metre, Esenboğa Havaalanı’na 30 km uzaklıkta bulunuyor.

Moment Beştepe, otobüs durağına 200 metre, Bahçeli ve Söğütözü metro istasyonlarına ise sadece 500 metre uzaklıkta… Moment Beştepe Ofis’in ev konforunu işyerine taşıyan ofisleri, lansmana özel ve peşin alım indirimleriyle satışa sunuluyor.

Temiz havayı içeri davet ediyor

Günümüz ofislerinin en büyük sorununa yanıt veren proje, tamamen açılabilir pencerelerle temiz havayı ofislere davet etmek üzere tasarlandı. Moment Beştepe Ofis içindeki teras bahçeler de yeşille iç içe ferah bir ortam oluşturdu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23