• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yarkadaş'ın ikiyüzlülüğü ortaya çıktı! Erdoğan'a gelince eleştir, İmamoğlu'na laf yok

Yeniakit Publisher
2019-11-12 12:29:00 - 2019-11-12 12:32:09

Dün Türkiye'de yapılan 11 milyon fidan dikimini "Fidan dikme ayı kasım ayı değildir. O fidanların 9 milyonu tutmayacak" sözleriyle eleştiren CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş'ın, 2015 yılında Ekrem İmamoğlu ve Gürsel Tekin'in Kasım ayında düzenlediği ağaç dikme etkinliğine ses çıkarmadığı ortaya çıktı.

Dün Türkiye'de Geleceğe Nefes Ol fidan kampanyası kapsamında 81 ilde 11 milyon fidan toprakla buluştu. Türkiye'de rekorun kırıldığı günün akşamında CHP isimler ise proje üzerinden hükümetin üzerine gitmek için kolları sıvadı. Fakat, CHP'li Yarkadaş'ın 2015 yılının Kasım ayında Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in ağaç dikme etkinliğine sesini çıkarmadığı ortaya çıktı.

CHP'li Yarkadaş: O fidanların 9 milyonu tutmayacak

Dün akşam Habertürk TV'de bir programa katılan CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş, bilimsel gerçeklere dayanmayan iddialarda bulunarak, "Sayın Cumhurbaşkanı Bakanlarla birlikte Türkiye'nin değişik yerlerinde 11 milyon fidan diktiler. O zaman acı bir gerceği söyleyeyim. O fidanların en az 9 milyonu tutmayacak. Bugün o fidanların yüzde 90'ı boşuna dikildi. Çünkü fidan dikme ayı kasım ayı değildir. Fidan dikme ayı Mart ayıdır, Nisan ayıdır." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Orman Genel Müdürü Yarkadaş'ı rezil etti

Yarkadaş'ın açıklamalarının ardından programa telefonla bağlanan Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, "Fidan dikme ayı Kasım ayıdır. Ülkemiz için fidan dikilmesi acısından ideal bir aydır. Bu bilimsel olarak da kesin olarak belirlenmiştir." diyerek Yarkadaş'ı rezil etti.

İmamoğlu Kasım'da ağaç dikince ses yok

Bu tartışmalar sonrası çok konuşulacak görüntüler ortaya çıktı. CHP'li Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in 2015 yılının Kasım ayında ağaç dikme etkinliği düzenlediği görüntüler ortaya çıktı. İlginç olan ise İmamoğlu ve Tekin Kasım ayında ağaç dikerken ses çıkarmayan Yarkadaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanların Kasım ayında yaptığı ağaç dikimini eleştirmesi oldu. Bu olay CHP'li Yarkadaş'ın ikiyüzlülüğünü ortaya çıkardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nihal

ilkel chp li

Nostalji

adam doğru söylüyor. Show yapmak ıcın dikilen gereksız fidanlaran bahsediyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23