• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatan Partisi İstanbul Sözleşmesi'ne neden karşı? Önemli açıklamalar

Yeniakit Publisher
2020-08-12 20:59:00 - 2020-08-12 21:54:55
Vatan Partisi İstanbul Sözleşmesi'ne neden karşı? Önemli açıklamalar

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, yeniakit.com.tr ‘Ülke Gündemi’nde, Mehmet Özmen’in İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin sorularını cevapladı.

Vatan Partisi İstanbul Sözleşmesi’ne neden karşı çıkıyor? 

Vatan Partisi’ne göre İstanbul Sözleşmesi’nin topluma ve aile yapımıza verdiği zararlar neler?

Özellikle bazı kadın STK’ları İstanbul Sözleşmesi’ni neden savunuyor?,

İstanbul Sözleşmesi sapkınlıkların önünü mü açıyor?

Mehmet Özmen soruyor, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı canlı yayında cevapladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İstanbul Sözleşmesi'nin "şekere bulanmış zehir" olarak tanımlayan Vatan Partili Meltem Ayvalı, sözleşmenin kadını aşağıladığını ifade etti.

Ayvalı, İstanbul Sözleşmesi'nin getirdiği Grevio yapılanmasının Türkiye'ye pranga olduğunu ve toplumsal yapısını değiştirmek isteyen çevrelere alan açtığını söyledi.

İstanbul Sözleşmesi'nin yetki verdiği Grevio'nun raporlarının dikkatlice incelenmesi gerektiğini belirten Ayvalı, bu raporda Türk polisine tacizci iftirasının atıldığını vurguladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zehiri bize içiriyorlar.

Teşekkürler Vatan partisi. Çok güzel ifade etmişsiniz. Zehiri bize şeker olarak sundular, içirdiler. Şekeri:"Kadını şiddete karşı korumak" dediler. "Kadınlar dövülsün mü" dediler. Halbu ki zaten TCK'ya göre bunun yaptırımı mevcuttu. Sözleşme yokken de, aile olmasa da zaten darp TCK ya göre suç kabul ediliyordu. Karşılığı TCK da olmasına rağmen neden kadını şiddete karşı korumak için İstanbul Sözleşmesi dediler? İçerisindeki Zehiri gizlemek ve içirmek için. İçirdikleri zehirlerle benim çok yakından tanıdığım insan, intihar etmeye mecbur kaldı. Katiller!!!

Yolcu

Bu meselede vatan partili Meltem hanımı tebrik ediyor, Ak Parti'nin kadın kolları başkanını kınıyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23