• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatan haini soysuzlardan askerimize alçak iftira! Yargı harekete geçiyor

Yeniakit Publisher
2019-10-21 18:01:00 - 2019-10-21 18:02:02
Vatan haini soysuzlardan askerimize alçak iftira! Yargı harekete geçiyor

ABD ve Batı'nın finanse ettiği terör örgütü PKK/YPG'ye karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nı karalamaya çalışan Türkiye düşmanları alçaklıkta sınır tanımıyor. Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği harekatı hazmedeyen ve Batı'nın maşalığını yapan "Taksim Gezi Parkı" adlı rezil güruh kahraman Türk askerine alçakça iftiralar savurdu.

yeniakit.com.tr  Türkiye'nin güney sınırında kurulmaya çalışan terör koridorunu yok etmek, bölgede barış ve huzuru sağlamak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı, Türkiye düşmanlarını çıldırttı. Harekatı karalamaya yönelik yapılan alçak iftiralara bir yenisini de "Taksim Gezi Parkı" adlı rezil güruh ekledi. Batı'nın maşalığını yapan grup bölgede yaşanan savaşlardan etkilenen bir çocuğun fotoğrafını "harekat sırasında çekilmiş gibi" paylaştı.

Askerimize alçak iftira!

Batı'nın finansörlüğünde Türkiye'yi kaos ve iç savaşa sürüklemek amacıyla 2013’ün Mayıs ayında "ağaç bahanesiyle" başlatılan "Gezi Kalkışması"na destek veren "Taksim Gezi Parkı" adlı vatan haini grup yaptığı paylaşımda kahraman Türk askerine alçakça iftiralar savurdu. Rezil grup harekatta sivillere zarar gelmemesi için canı pahasına mücadele eden kahraman Mehmetçik'in fosfor bombasıyla sivilleri vurduğunu iddia etti.

Sokakların savaş alanına çevrildiği, devlete ve millete milyon dolarlık zararların verildiği "Gezi Kalkışması"na destek veren "Taksim Gezi Parkı" adlı rezil güruh sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı skandal paylaşımında, "AKP'ye bağlı kahraman ordunun fosfor bombasıyla yaktığı bir "terörist çocuk" Savaş suçlarının affı ve zaman aşımı yoktur" ifadelerini kullandı. Öte yandan yapılan bu skandal paylaşıma karşı yargının harekete geçeceği öğrenildi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AMİN

SONR SANADA GERÇEĞİNİ ATACAKLAR KİMİN TEKNESİNDE YAŞIYON İHTİYARLADIĞINDA BU DEVLETİN HİÇBİR İMKANINDAN FAYDALANAMIYASINIZ İBRETLİKOLASINIZ SURİYE İSTANBULA BİN KM YUNANA 300 KM GELDİKLERİNDE IRAKTAN GELENLERE SOR OLARDA TAKSİME GELİYO NASILDILAR ABDLİ LER

Kral 19

Bu memleket düşmanlarına savcılar derhal harekete geçmesi lazım şehitlerimiz hakkında iki kelime yazmayanlar sahte fotolarla kahraman türk ordusana iftira atiyorlar bu memleketin her seyinden istifa edenler faydalananlar hainlikte sınır tanımıyor yazıklar olsun bunları Allah bildigi gibi yapsın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23