• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vahşet her yerde! Uyuyan köpeğin üzerine asfalt döktüler

Yeniakit Publisher
2018-06-16 09:46:00 -
Vahşet her yerde! Uyuyan köpeğin üzerine asfalt döktüler

Hindistan'da yol kenarında uyuyan bir köpek, yol yapım çalışması sırasında beline kadar asfalt altında kaldı. Ekiplerin uyandırmaya bile tenezzül etmediği çaresiz köpek asfaltın altında kalmaya fazla dayanamayarak can verdi.

Hindistan'ın Agra kentinde bir köpek, yarı beline kadar asfalta batmış halde bulundu. Yol yapım çalışması sırasında caddeye asfalt döken araç, bir anlık 'dikkatsizlik' ile yol kenarında uyuyan köpeğin üzerine asfalt döktü.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Çevredekilerin durumu farkedince hemen köpeğin yanına koşuştu. Yerde hareketsiz bir şekilde yatan köpeğin halen hayatta olduğu anlaşılınca tüm imkanları seferber eden vatandaşlar, iş makinesi yardımıyla asfaltı kırdırdı, yavru köpeği kurtarmaya çalıştı.

Gelen iş makinesi asfaltın içinden köpeği kurtarmayı başardı, ancak küçük köpek, zift ve kömürün altında kalmaya daha fazla dayanamayarak can verdi.

HAYVANLARA ŞİDDETE BÜYÜK TEPKİ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hindistan'da yaşanan bu olay gerek çevrede, gerekse sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Hayvanseverler yaşanan bu olayda suçlulara gereken cezaların verilmesi gerektiğini savunurken, protesto gösterileri düzenlendi.

Geçtiğimiz gün Sakarya'nın Sapanca bölgesinde ayakları ve kuyruğu vahşi bir şekilde kesilmiş "işkence edilerek" ölüme terkedilmiş bir yavru köpek bulunmuş, dün ölümü de büyük tepkilere yol açmıştı.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23