• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üniversiteler öğrencileri için duyurularını açıkladı! Erken kayıtta indirim fırsatı

Yeniakit Publisher
2019-04-17 11:38:00 -
Üniversiteler öğrencileri için duyurularını açıkladı! Erken kayıtta indirim fırsatı

Kayıtlı ön lisans ve lisans programları öğrencileri, Vakıf üniversitelerinde 2019-2020 akademik yılı erken kayıt indirimi fırsatıyla daha düşük ücret ödeyerek öğrenimi sürdürebiliyor.

Vakıf üniversitelerinde 2019-2020 akademik yılı erken kayıt indirim günleri devam ediyor. Kayıtlı ön lisans ve lisans programları öğrencileri, sunulan bu imkânla daha düşük ücret ödeyerek öğrenimi sürdürebiliyor. Her üniversite duyurusunu kendi web sayfasından yaparken, başvuruda son gün konusunda farklılıklar göze çarpıyor. Aynı şekilde öğrenim ücretinin indirim oranları da farklılık gösterebiliyor.

Bu fırsatı kaçırmayın

Erken kayıt indiriminin uygulandığı Medipol Üniversitesi’nde fırsat dün başladı ve 30 Nisan’a kadar devam edecek. Bu tarihler arasında ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek çekim olarak ödenmesi halinde yüzde 11 indirim uygulanıyor. Medipol Üniversitesi’nin erken kayıt yenileme döneminde taksitli işlem kabul edilmiyor. Ödeme işlemini kredi kartıyla gerçekleştirmek isteyen öğrenci ve veliler, öğrenci MEBİS sistemindeki Ödeme İşlemleri Ekranını kullanarak süreci yönetebiliyor. Ödemelerini nakit olarak gerçekleştirmek isteyen öğrenci ve veliler ise web sayfasında yer alan banka hesap bilgilerini kullanarak sonuca varıyor. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrenciler için normal kayıt yenileme 19-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacağı belirtilerek, ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi halinde yüzde 5 peşin indirimi uygulanacağı kaydedildi.

Nişantaşı Üniversitesi:

İndirimin uygulandığı üniversitelerden olan Nişantaşı Üniversitesi’ndeki fırsat ise 6 Mayıs akşamına kadar sürecek.

Altınbaş Üniversitesi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

1 – 31 Mayıs tarihleri arasında sunulacak imkan ile öğrenciler yükümlü oldukları ücret üzerinden yüzde 8 indirim alabilecekler.

Üsküdar’da Dijital Dönüşüm Sempozyumu

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 02-03 Mayıs 2019 tarihlerinde altıncısı gerçekleştirilecek olan Uluslararası İletişim Günleri’nin bu yılki başlığı Dijital Dönüşüm olacak. 2014 yılından bu yana düzenli olarak ve davetli konuklarla gerçekleştirilen Uluslararası İletişim Günleri etkinliklerinde dijital bağımlılık ve dijital kültür gibi konular alanda uzman kişilerce tartışılarak kamuoyuna yansımıştı. Sempozyum bu yıl davetli konukların yanı sıra bildiri sunumlarına da açık olacak.

Öğrencileri buluşturan turnuva

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü ile gerçekleşen “Nebi’nin İstikametinde Kardeşlik Turnuvası” beş ilden lise öğrencileri ve İstanbul’dan dört farklı üniversitenin katılımıyla İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Sabah namazı ile başlayan program, Topkapı ve Ayasofya Müzelerine ziyaret ile devam etti. Uzman Drama Eğitmeni Faik Koç’un eğitimleri ve etkinlikleri ile programı renklendirdi. Tüm etapların bitiminde kazanan öğrencilere Ömer Döngeloğlu tarafından Umre ödülleri takdim edildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23