• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’yi işgal etmeyecekleri ne malum?

Yeniakit Publisher
2019-05-25 13:48:00 -
Türkiye’yi işgal etmeyecekleri ne malum?

Gazetemiz okurlarından Osman Soygenç, "Türkiye’yi işgal etmeyecekleri ne malum?" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Osman Soygenç/Trabzon

Türkiye var olduğu günden 2002 senesine kadar tüm varlığı neyse 17 senede bunun üç katı büyüyor. O günlerin söz sahipleri ve TÜSİAD gibi kurum ve kuruluşlar dış güçlerle beraber ülkemizi istedikleri gibi haklıyorlar.

Kudurmuşlukların cinnetlerinin dayanakları, yargı, ordu, basının siyasetçilerin ellerinde olması. Gezi cinnetlerinde istediklerine ulaşamadılar ama ülkeye verdikleri zarar yanlarına kaldı.

Bunlar, Yaradanlarına inanmadıkları gibi, işyerlerinde Müslümanlara iş vermezler. Biz millet olarak bunların dış düşmanlarımızdan çok daha tehlikeli olduklarını biliriz! Böyle olmasa, PKK, FETÖ ve diğerleriyle can kardeşi olmazlar. Böylelerine taviz vermek, ülkeyi zaafa uğratır, bunları güçlendirir. Darbe sevici, millet vatan haini olduklarını yetkililerimizin açıklaması lazım!

Güçlü kâfirlerin, bilhassa Müslümanlara ve Afrikalılara yaptıkları katliamlar ve daha da yapmaya devam etmelerine! Türkiyemiz bugüne kadar seyirci olmayı bırak, güç vermiştir! Osmanlı dönemi hariç! Birleşmiş Milletler’in kuruluş amacı ne?! Yaptıkları ne!? NATO hakeza!? Bunların varlığı, kurucularına hizmet etmekte! Dünyayı kendi amaçlarına göre işgallerle paylaşmaktadırlar. Afganistan’da Türklerin ne işi vardı?! Irak’ın işgalinde Türkiye ne yapıyordu? Ya Bosna Hersek! Türk asker Bosna’da silahsız sokakları süpürüyordu! Bu devletler kimlerdir!? Türkiye’nin ne kadar uzaklarındadırlar?!
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Buraları işgal edenlerin Türkiye’yi işgal etmeyecekleri ne malum?

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23