• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump destekçileri İslam’a kin kusup camiye saldırırken kendilerini videoya çektiler

Yeniakit Publisher
2018-03-21 16:18:00 - 2018-03-21 16:20:08
Trump destekçileri İslam’a kin kusup camiye saldırırken kendilerini videoya çektiler

Ömer E. Keçeci, ABD'de çekildiği bildirilen, İslam'a hakaret edip Müslümanlara iftira atan bir video hakkındaki görüşlerini yazdı.

İşte Ömer E. Keçeci'nin ilgili yazısı:

Neredeyse her hafta ve hatta her gün ırkçı yahut dini nitelikte nefret saçan ve saldırılarda bulunan Trump destekçisi Amerikan vatandaşlarının vukuatına dair videolar ortaya dökülüyor. Geçtiğimiz günlerde ise iki kadının küçücük çoluk çocuğunu arabaya bindirerek, “vatanseverlik” namına İslam’a en iğrenç sözlerle hücum ederken ve bir camiye saldırırken kendilerini videoya aldıkları ortaya çıktı.

"MÜSLÜMANLAR İBLİSTEN, ŞEYTANA TAPANLAR OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLLER"

Trump destekçileri kendilerini camiye vandallık yaparken ve çocuklarına nefret aşılarken videoya çektiler. Videoda evvela arabada giderken İslam’ın en ufacık görünür halinin bile kendileri için tehdit olduğunu bildiren şu nefret dolu cümleleri saçtılar (parantez içi açıklamalar bize ait):
Bir mağaza var, burka (çarşaf) satıyorlar. Burası Amerika, bunlar yaşanıyor. Şeriat hukuku Amerika’da, bizim Amerikan anayasamızla bağdaşmaz. Peki bu nasıl olur? Çünkü yozlaşmış yetkilileri makama getirdik. Tıpkı Deedra Abboud gibi. Şansı olduğunu düşünmüyorum ama yine de giriş yapabilmek için deniyor. Arkadaşlar, bu Amerika’da karşılaştığımız bir tehdittir(Bu başörtülü Müslüman kadın Demokratların Arizona’dan Senato adayıydı, senatör olamadı)…

Daha sonra bir Müslüman marketinin önüne gelip, Pazar günü olması hasebiyle kapalı olduğunu söyledikten sonra videoda konuşan kadının ağzından, “Pazar günü Deccala tapınıyor olmalılar” sözleri dökülürken görüldü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CAMİDEN TİKSİNEN YABANİ MEL'UNLAR

Videonun devamında Müslümanların cami sahibi olmalarından rahatsız oldukları görüldü: “Arap ülkelerinden çok, birçok insan eğitim almak için Arizona Devlet Üniversitesine geliyor. Böyle olunca kendilerine güzel bir mavi ve beyaz cami yaptılar…” Bu kadın, sözlerinin devamında bu camide broşürler bulunduğunu, gidip şimdi onları alacaklarını açıklıyordu.

Caminin yanına geldiklerini ağızlarından pislik kusmaya devam ettiler: “Bu kilisenin yanında, şeytana tapılan bir caminiz var. Tiksindirici.

"ETRAFTA KALAŞNİKOFLAR TAŞIYORLAR VE HER ZAMAN İNSANLAR ÖLDÜRÜYORLAR" "KEÇİ GİBİ KOKUYORLAR" 

Bu iğrenç mahluklar, muhtemelen ayet yazan Arapça bir ibarenin önünde de birbirlerine ne yazdığını sorduktan sonra içlerinden biri, “Diyor ki ’Şeytanı seviyorum ve Deccala tapınıyorum” deme namussuzluğu sergiliyor. Camiye ayrıca köpekleri getirmeleri ve bütün etrafa işetmeleri gerektiğini söyleme kerihliğini de ihmal etmiyorlar.

ÇOCUKLARI DA İSLAM NEFRETİYLE YOĞURMUŞLAR

Videoda küçücük çocukları da şiddetli İslam düşmanlığıyla doldurmakta oldukları görüldü. İçlerinden biri, “dikkat et, Müslümanlar tecavüz etmek için seni bekliyorlar” derken bir başka yerde de “Anneciğim, onlar (Müslümanlar) tavuklarını onlara tecavüz etmek için satın alıyorlar” sözlerini kullandı.

Videoyu çeken kadının sonlarda ise, “Başkanımız Donald Trump ile birlikte çalışarak nihayetinde büyük bir ülke sahibi olacağız” dediği görüldü.

Amerikan medyasının bir bölümünün “rahatsız edici” ve “dehşet verici” bulduğu video, bilhassa sosyal medyada ciddi bir tepki seliyle karşılaştı. Son gelen habere göre bu kadınlar tutuklandılar.

Fakat bu tip saldırılarda ciddi artış olduğu vakası herkesin önünde duruyor. Nitekim nefret suçlarının Amerika’nın büyük şehirlerinde 2017’de %18 kadar artış gösterdiği bildirilmektedir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23