• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TRT'ye konuştu diye Fransa'da hedef tahtasına konuldu!

Yeniakit Publisher
2021-07-29 07:39:00 - 2021-07-29 09:12:06
TRT'ye konuştu diye Fransa'da hedef tahtasına konuldu!

Kapatılan Fransa İslamofobi ile Mücadele Kolektifi’nin eski direktörü Marwan Muhammad, Fransa’da Müslümanlara yönelik baskıyı TRT'ye verdiği röportajda ifade ettiği için ülke medyası tarafından hedef gösterildi.

Müslümanlara baskının her geçen gün arttığı Macron yönetimindeki Fransa’da, Fransız hükümetinin Müslümanlara yönelik baskı ve ayrımcılığa ilişkin çalışmalar yürüten Fransa İslamofobi ile Mücadele Kolektifi (CCIF) kapatılmıştı.

Kapatılan derneğin eski direktörü Marwan Muhammad, son günlerde Fransız medyası tarafından linç ediliyor. Bunun sebebi ise TRT ekranlarında Fransa'da Müslümanlara nasıl davranıldığına dair uluslararası bir soruşturma çağrısı yapması.

Paris merkezli bir Fransız haber dergisi olan Marianne, "Eski CCIF direktörü Marwan Muhammed, Türk televizyonunda Fransa hakkında her şeyi anlatıyor" başlığı atarak Muhammed’i hedef gösterdi.

Derginin yazısında, TRT’ye verdiği röportajda, Müslümanların değerlerinin aşağılandığı ve yok sayıldığı, camilerin kapatıldığı ülkedeki İslam düşmanlığını anlatan Marven için "Fransa'daki Müslümanların durumu hakkında Türk devlet televizyonunda çok sayıda yalan sıraladı. Utanç verici bir şekilde sarhoş olan Marwan Muhammed, konuyla ilgili uluslararası bir soruşturma bile istedi" denildi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Konuştuğumuz an tehdit ediliyoruz"

Kendisine yönelik linç kampanyası sonrası Twitter hesabından hedef gösterildiği haberi alıntılayan Marwan, "Fransa'da Müslümanlara nasıl davranıldığına dair uluslararası bir soruşturma çağrısı yaptığım için bana saldıran başka bir değersiz gazete. İslamofobi o kadar "yok" ki, ondan çıkar sağlayanlar, konuştuğunuz anda size hakaret ediyor, tehdit ediyor ve damgalıyor!" sözleriyle bu duruma tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmets soylu

avrupa bin yıllardır faşizmin, zalimliğin, sömürünün merkezidir. bugünki refah günlerinin sebebi geçmişlerindeki günahlardır. böyle bir zihniyetin medeniyet kurması ancak çizgi flimlerde olur. yarın daha tehlikeli olacakır. dünya kamuoyu bir araya gelmeli, bu azgın canavara ve onun kukla krallarına + arbecilerine + mandacı demokratlarına +terör yapılarına dur demelidir.

Musulman

Fransada muslumanlara rahat yoksa musluman bir ulkeye gocebilir bu arkadasimiz. Niye orda yasiyor?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23