• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP İl Yönetimi devreye girdi! ‘İBB’ye gelen CV’leri bize bildirin’

Yeniakit Publisher
2019-09-23 09:46:00 - 2019-09-23 10:26:30
CHP İl Yönetimi devreye girdi! ‘İBB’ye gelen CV’leri bize bildirin’

Seçimlerden önce "Partizanlık ve torpil olmayacak" diyen Ekrem İmamoğlu’nun sözleri yenildi. İBB'ye işçi alımları için CHP İl Yönetimi devreye girdi.

Ekrem İmamoğlu sözünü tutmadı. CHP' İl Başkanlığı, kendi belediyelerine yazdığı bir yazıda, ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne alınacak isimleri önce bize bildirin’ mesajı verildi.

Ekrem İmamoğlu, "Partizanlık ve torpil olmayacak" dedi. Ancak başkan seçilince sözünü yedi. İBB'ye işçi alımları için CHP İl Yönetimi devreye girdi.

CHP'li belediyelere bir yazı gönderdi. CV'lerin önce kendilerine verilmesini istedi. Skandalı İmamoğlu da kabul ederek yanlış yapanın bedelini ödeyeceğinin mesajını verdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ersan

akit size hatırlatayım akp grubunda işe alınacakların listesi elden ele ilgili bakanlara ulaştırılmıstı

fikret

bunların allah birdemesinde başka birşeyine inamayın bunların hangi sözü, namusu üzerine söz veren ben değilim genel başkanları sözünde durdu mu durmadı durmaya na ne derler siz söyleyin. işçinin ekmeğiyle oynayan işte çıkartan alçak ve şerefsiz diyen ben değilim bir ilin belediye başkanı balık başta kokar genel başkanın izinde gidiyorlar işe girecek olanlarda şunu bilsin ki chp il başkanlığı eliyle alınacakları için zamanı geldi mi kapı önünde kendini bulurlar keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner birde şimdide cumhurbaşkanınız hayırlı olsun güle söz veren biri varmış haberiniz olsun şimdide irade oyunuz birine peşkeş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23