• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TİM'in yeni başkanı İsmail Gülle oldu İsmail Gülle kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Ne iş yapmaktadır

Yeniakit Publisher
2018-06-30 17:47:00 -
TİM'in yeni başkanı İsmail Gülle oldu İsmail Gülle kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Ne iş yapmaktadır

Türkiye İhracatçılar Meclisi son dakika yeni başkanını seçti. TİM’in yeni başkanı İsmail Gülle oldu. TİM Başkanlığı için İsmail Gülle, Oğuz Satıcı ve Tahsin Öztiryaki yarışıyordu. Peki TİM başkanlığına seçilen İsmail Gülle kimdir?

Türkiye İhracatçılar Meclisi son dakika yeni başkanını seçti. TİM’in yeni başkanı İsmail Gülle oldu. TİM Başkanlığı için İsmail Gülle, Oğuz Satıcı ve Tahsin Öztiryaki yarışıyordu. Türkiye ihracatının lokomotif kuruluşu TİM'de yeni başkan İsmail Gülle oldu. Bugün gerçekleştirilen TİM 25. Olağan Genel Kurul'unda İsmail Gülle TİM'in yeni başkanı oldu. Gülle, başkanlık için Oğuz Satıcı ve Tahsin Öztiryaki ile yarıştı.

İsmail Gülle kimdir?

 1960 yılında Sivas'ta doğan İsmail Gülle, ilk  ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadi Enstitüsü'nde ihtisas programını tamamlayan Gülle, halen pamuk ipliği üretimi, örme kumaş imalatı, boya tekstil terbiyesi yapan  ve kendi enerjisini kendisi üreten entegre bir şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor. 2003-2018 yılları arasında İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Gülle, aynı zamanda, Sivas İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmekle birlikte, İSO ve İTO Üyesi'dir.İngilizce bilmektedir. Gülle, evli ve iki çocuk babasıdır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23