• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi yatırımcıdan gayrimenkul sektörüne moral

Yeniakit Publisher
2016-08-30 14:34:00 -
Suudi yatırımcıdan gayrimenkul sektörüne moral

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otelleri ile Türkiye’de hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir, yabancı yatırımcılarıngözdesi olmaya devam ediyor.Suudi yatırımcı şirketi, 25 milyon TL’liksatın alma işlemi ileTürkiye’nin güvenli bir liman olduğunu bir kez daha gösterdi.

Suudi yatırımcı şirket tarafından gerçekleşen toplu satın almadan kıvanç duyduklarını belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı “Böyle bir dönemde Ege Yapı projesine yapılan yatırımı, ülkemize yapılmış bir yatırım olarak görüyorum.Yabancıların ülkemize ve gayrimenkul sektörüne güveni devam ediyor. Bu satış işlemi de bunun en büyük göstergelerinden. Öncelikle Emlak Konut ve sonrasında GYODER tarafından hayata geçirilen kampanyalar ile iç piyasadabahar havası yaşanıyor. Satış ofislerimizde bu kampanyaların etkisiylebüyük yoğunluk yaşıyoruz.

Bu kalkışma girişimi bile yabancı yatırımcının ülkenin güvenli liman konumlandırmasını bozamadı. Bireysel ve kurumsal yabancı yatırımcı talepleri ve satışları gelmeye devam ediyor.Batışehir hem Türkiye’de hem dünyada karma proje anlamında öncü işlerden biri oldu. Ege Yapı olarak Batışehir’in özellikle yabancı yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi görmesini doğru lokasyonda ve ihtiyaçlara uygun hayata geçirilmesine bağlıyorum.Satışa çıktığımız ilk günden bu yana gerek yurtiçinde gerekse yurtdışından ilgi gören projemiz için çok yakın zamanda güzel bir gelişmeyi daha paylaşacağız” diye konuştu.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23