• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sur Yapı’dan Ümraniye’ye yepyeni bir proje; Şehir Konakları

Yeniakit Publisher
2016-11-06 18:46:00 -
Sur Yapı’dan Ümraniye’ye yepyeni bir proje; Şehir Konakları

Sur Yapı inşa ettiği ayrıcalıklı projelerinden bir yenisini daha Ümraniye’de hayata geçiriyor. Metrogarden konut projesi ile Mayıs 2011 yılında bölgeye adım atan ve 2014 Eylül ayında Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin açılması ile bölgeye değer kazandırmaya devam eden Sur Yapı, yeni konut projesi Şehir Konakları ile bölgeyi zenginleştirmeye devam ediyor.

Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları  konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konaklarında, aralarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 adet daire bulunuyor. Konak mimarisinin çağdaş yorumu ile tasarlanan proje 5 katlı bahçe konaklarıyla dikkat çekiyor.

Şehir Konakları Konut Projesi 394 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları konut projesi, 4 dönümlük bahçe ve yeşil alanlarıyla doğayla iç içe yaşamak isteyenleri çağırıyor. 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans bloğundan oluşan konut projesinde bloklar tasarlanırken bir birinin görüş alanlarına girmemesine dikkat edilerek, köşe komşuluklarla, salon-mutfak cephelerine geniş boşluklar oluşturulmasına özen gösteriliyor. Ticari alanlar ise caddeye cepheli bir konumda yer alıyor ve böylelikle site dışına da hizmet edebilmeleri sağlanıyor.

Şehir Konakları Metrogarden AVM ve Metroya 600 metre mesafede!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Ümraniye’de 2012 yılında inşa ettiğimiz Metrogarden Konut Projesini 1,5 ay gibi kısa bir sürede satarak son derece memnun edici bir sonuca ulaşmıştık. 2014 Eylül ayında da modern bir mimariyle hizmete açtığımız, 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığımız  Metrogarden AVM ile de bölgeye değer kattık.  Yeni inşa edeceğimiz konut projesi Şehir Konakları ile de bölgeye yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Bu projemiz de Metrogarden AVM’ye ve metro hattına sadece yürüme mesafesinde. Böylelikle sakinlerimiz otomobillerini dahi kullanmaya gerek duymadan kolaylıkla tüm ihtiyaçlarını giderebilecekler. Şehir Konakları konut projemize yakın konumda, 55.000 metrekare kapalı alana sahip, 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi de çok yakında hizmete girmeye hazırlanıyor. Ayrıca Şehir Konakları konut projesine yakın konumda pek çok özel eğitim kurumu ve devlet okulu da yer alıyor” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Az katlı, modern ve Şehirli Proje!

Altan Elmas, Şehir Konakları konut projesinin mimari yapısı ve merkezi konumuna da dikkat çekti. “Şehirli bir konut projesi olarak tasarladığımız Şehir Konakları’nda, modern mimari anlayışını konak tarzıyla harmanladık. Az katlı mimari tercih ettiğimiz projemizi burada yaşamayı planlayanlara yönelik inşa ediyoruz. Modern mimariyle yorumlanmış konak tipi, az katlı, yatay mimarinin hậkim olduğu Şehir Konakları, şehirli ama içten ve samimi çehresini ortaya koyuyor. Ulaşımı da son derece kolay...  Çevreyolu ile üç köprüye kolayca ulaşabilmek mümkün… 2017 yılının başında açılacak olan Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona yalnızca 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Metrobüs ve otobüs hatlarıyla kesişen bu istasyon, Marmaray bağlantısıyla da Şehir Konakları konut projesini toplu ulaşımın merkezine taşıyor. Metro hattından hiç ayrılmadan Marmaraya direk bağlanarak kısa süre içerisinde Sirkeci’ye ulaşmak mümkün ” dedi.

Konaklarıyla şehre nostalji getirecek…

Projede, giriş katlarda bulunan dairelerin önündeki geniş yeşil alanlar suyolları ile çevreleniyor. Bu atmosfer de, giriş katlarda yaşayanlara kendilerini adeta bahçeli müstakil bir dairede yaşıyormuş gibi hissetmelerini sağlıyor. Bunun yanı sıra blokların tümünde salon ve mutfak cepheleri bahçeye bakıyor.

Site içerisinde bulunan 450 m² koru alanında meşe, ıhlamur, erguvan ağaçları yer alıyor. Ağaç ev, macera parkı, süs havuzları ve köprüler ile bu koru alanı dinginlik ve huzuru Şehir Konakları sakinleri ile buluşturuyor. Bunun yanı sıra Şehir Konakları konut projesinin hemen yanında neredeyse proje alanı büyüklüğünde bir de semt parkı bulunuyor.

Şehir Konakları sosyal alanda da benzersiz olanaklar sunuyor. Spor alanları, zemin oyunları, tek pota basket sahası, masa tenisi hem günün yorgunluğunu atmak hem de keyifli zaman geçirmek için site sakinlerine sunuluyor. Buna ek olarak, kapalı havuz, kadın ve erkek giyinme odaları, sauna, kafe, çim teras alanları, amfi oturma alanları, macera parkı, açık hava şömine alanı da Şehir Konaklarını cazip kılan ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Düz bir arsa alanında yükselecek Şehir Konakları, etrafını saran tek yönlü bir ring yoluna sahip ve bu sayede site içerisine araçla giriş yapılamıyor. Bu sitede yaşamayı tercih edenler alışverişe gitmek için otomobillerini otoparktan çıkarmak zorunda dahi kalmıyor. Yalnızca yürüme mesafesindeki Metrogarden AVM, Şehir Konakları sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt vermek için bekliyor.

Şehir Konakları merkezi ve kolay ulaşılabilir konumu ile hayatı kolaylaştırıyor…

Sur Yapı’nın inşa ettiği seçkin projeler arasındaki yerini alan Şehir Konakları, önemli anayollar ve bağlantı yolları üzerinden İstanbul’un dört bir yanına hızlı şekilde ulaşım imkậnı sunan, merkezi bir konumda yer alıyor. Şehir Konakları konut projesi, Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona yalnızca 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Metrobüs ve otobüs hatlarıyla kesişen bu istasyon, Marmaray bağlantısıyla da projeyi toplu ulaşımın merkezine taşıyor.

Metrogarden AVM ile yeni yapılan Üsküdar – Çekmeköy – Sancaktepe metro hattının Necip Fazıl durağına 600 metre mesafede bulunan Şehir Konakları’na yakın konumda olan çevreyolu ile de üç köprüye kolayca ulaşabilmek mümkün…

Şimdi Şehir Konakları’ndan ev sahibi olmak çok avantajlı…

Sur Yapı, Şehir Konakları ile bir kez daha ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor.  Lansmana özel %10 indirimin uygulandığı konut projesinde tamamı peşin ödemelerde ise %10+10 indirim uygulanıyor.

Şehir Konakları konut projesinin satışları, 600 metre mesafede bulunan ve haftada yaklaşık 100 binden fazla ziyaretçi ağırlayan Metrogarden AVM’den yapılıyor. Şehir Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler Metrogarden içerisinde yer alan -1. kattaki “projeler satış ofisinden” detaylı bilgi alıp, satın alma sürecini de burada tamamlayabiliyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23