• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

SP Lideri Karamollaoğlu'ndan Süleyman Arif Emre mesajı

Yeniakit Publisher
2019-07-21 18:59:00 -
SP Lideri Karamollaoğlu'ndan Süleyman Arif Emre mesajı

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, 96 yaşında bugün rahmet-i Rahman'a kavuşan Süleyman Arif Emre'nin vefatı nedeniyle mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 96 yaşında rahmet-i Rahman'a kavuşan Süleyman Arif Emre'nin vefatı nedeniyle mesaj yayınladı.

Karamollaoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Milli Nizam Partisi kurucu genel başkanı, Milli Görüş hareketimizin çok kıymetli gönül insanı Süleyman Arif Emre ağabeyin vefatını büyük bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet diliyor, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alparslan

ya sizde ne ayaksınız anlamadım. sp lideri diye bir dil kullanıyorsunuz ya, anlaşılır gibi değil.bilmiyorsanız öğrenmek ayıp değil ve sorun söylesin liderliğin özelliklerini millet size. 1 ) lider davasına ihanet edip koyu köktendinsiz bir gazeteci ve yelevizyoncuyu cennet mekan ERBAKAN HOCA' nın etkinliğine davet etmez. 2 ) lider fitne ve fesat çıkarmak için çaba sarfetmez ve müslümanları parçalamak için uğraşmaz. 3 ) lider davası için vardır ve davasını bırakıp kemalist, laik köktendinsizlerle kol kola girip koltuk değnekliği yapmaz. 4 ) lider yapılan iyilikleri ve güzellikleri görür ve yapılan yanlıslara ise birebir gider görüşür ve daha iyi nasıl olucaksa yardimcı olur ve ülkesinin ve milletinin daha iyi bir yaşambstandartına ve devletinin güçlü bir devket olma yolunda iktidardaki kardeslerine yardımcı olur. 5 ) lider dediğin yaklasık yüz yıldır zulmeden chp ve diherleri ile kahpeliğe soyunmaz. 6 ) lider kendi davasina hizmet eden bir partinin karşısına aday çıkartmaz. akit gazetesi olarak sap ile samanı birbirinden ayırmanız gerekir ve liderlik özelliklerini taşımayan bir dip dalgaya lider diye haber yapamazsınız ve asıl ile fotokopiyi birbirinden ayiramayacak kadar bilgisiz değilsiniz. temel karaoğlu ( molla yakışmıyor ) LİDER DEĞİLDİR ve siz bunun farkında değil misiniz ??? ALLAH rahmet eylesin suleyman arif emre abimize.

nene hatun

YİNE GÜNDEMDE BU DELİ.......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23