• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şoke eden sözler! "Aileme bir şey olursa sorumlusu doğrudan Fatih Altaylı'dır!"

Yeniakit Publisher
2019-12-05 15:52:00 -
Şoke eden sözler! "Aileme bir şey olursa sorumlusu doğrudan Fatih Altaylı'dır!"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ailesinin başına bir iş gelmesi durumunda sorumlunun Fatih Altaylı olduğunu söyledi.

Fatih Altaylı Habertürk'te "Allah da sizi güldürsün" başlığıyla yayımlanan bügünkü yazısında, Galatasay Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Burak Yılmaz'ın arabalarına taktırdığı çakar lambasını gündeme getirmesine yer verdi. Altaylı, Cengiz'in kendisine yönelik olarak, "Ailem, sürücüm, korumam, şahsım ve araca hayati veya maddi bir saldırı olursa doğrudan sorumlulardansın" ifadelerini kullandığını belirtti.

Fatih Altaylı'nın yazısında Mustafa Cengiz'le ilgili olan bölüm şu şekilde;

Burak Yılmaz'ın kullandığı otomobilde kanunen yasaklı çakar kullandığını televizyonda açıklamış, bu köşede de yazarak gündeme getirmiş ve İçişleri Bakanlığı'ndan konu ile ilgili açıklama beklediğimizi yazmıştık.

Dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak, Burak Yılmaz'ın otomobiline taktırmış olduğu çakar lambaların yasal olmadığını ve gerekli işlemin yapıldığını açıkladı. Aynı yazının sonunda Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'le ilgili olarak bir okurun yaptığı ihbarı ve sosyal medyada yer alan görüntüleri de anmış ve 'Burak Yılmaz'ın yasa dışı çakar kullanma hakkı yok ise, Mustafa Cengiz'in de yoktur' demiştik.

Bu konuda açıklama Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Cengiz'den geldi. Başkan Cengiz şöyle diyor:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Bu video yeri düzenleme öncesi çekilmiş bir videodur.Yeni düzenlemeye göre sadece 29 makam çakar kullanabilecektir. Ben İçişleri Bakanlığı kararı ile koruma altında olduğumdan üst çakar lamba kullanabiliyorum. Düzenlemeden sonra bu hak verildi. Karayolları Trafik Kanunu'nun 71. Maddesinde yer alan hakkında koruma kararı verilmiş kişilerin kullanımındaki araçlar ile kolluk kuvvetlerine ait sivil araçlarda sadece aracın tepe bölgesindeki sabit veya sökülüp takılabilir ışıklı sistem bulundurulabilecek. Bizim aracımızda da artık bu var"

Cengiz bana da "Ailem, sürücüm, korumam, şahsım ve araca hayati veya maddi bir saldırı olursa doğrudan sorumlulardansın" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cahil ekrem

bu fatih altaylı ne iş yapar

ERSİN

NE ALTAYLI BU YAV? NE İDÜĞÜ BELLİ DEĞİL
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23