• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili görevliye provokatif müdahale: "Başörtünü çıkar"

Yeniakit Publisher
2019-06-23 12:57:00 - 2019-06-23 16:16:22

Yenilenen İstanbul seçimleri için AK Parti görevlisi olarak gittiği okulda "başörtünü çıkar" tepkisiyle karşılaştığını söyleyen Fatma Şeyma Ağaca, şikayetçi oldu.

AK Parti görevlisi Fatma Şeyma Ağaca, polis merkezine yaptığı şikayet başvurusunda, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi için Ataköy'deki Gazi Ortaokuluna, partisinin il sorumlusu olarak görevlendirildiğini belirtti.

Partisinden bir avukatla birlikte gittiği okulda, CHP'nin sınıflardaki müşahitlerinin elinde bulunan kitapçık halindeki broşürün üzerinde "Her şey Çok Güzel Olacak" yazısının bulunduğunu anlatan Ağaca, söz konusu kişilere kitapçıkta bulunan o bölümün yırtılması gerektiğini söylediklerini ifade etti. 

"Sen de başörtünü çıkar"

Ağaca, şikayet başvurusunda şunları kaydetti: 

"Parti görevlileri de bize turuncu kalem kullandığımızı söyledi. Biz de kendilerine 'Sizde de kırmızı kalem var' şeklinde cevap verdik. Orada ismini olay sebebiyle öğrendiğim, oy kullanma işlemi için geldiğini söyleyen bizim muhabbetimiz ile uzaktan yakından ilgisi olmayan Ö.A isimli kadın, bana hitaben 'Sen de başörtünü çıkar' şeklinde söylemde bulundu. Şikayetçi olacağımı söyleyince kaçmaya başladı. Polislere durumu izah edince hemen peşinden gittik ve polisler kendisini yakaladı. Ö.A'dan davacı ve şikayetçiyim."

Şikayet başvurusunun ardından AA muhabirine açıklama yapan Ağaca, "Bu söylemin arkasındaki tarihi biliyoruz. 28 Şubat'ı biliyoruz. Direkt o günlere götürmüş oldu. Biz tepkimizi ortaya koymuş olduk." değerlendirmesini yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ağaca, konunun takipçisi olacağını söyledi.

Sosyal medyadan görüntüleri paylaşılan Fatma Şeyma Ağaca ile Ö.A arasındaki diyalog, tepki topladı. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Babat Aşireti

Örf adede saygısızlık yapan düşkün karaktersiz şahıs yatacak yerin yok senin

hasan

hemen polis cagirip tutanak tutucaksın.. sandık memuru hakkındada suç duyurusu.. o zındık sandık gorevlisi kamudan ihraç edilip.. pazarda limon satması bir an önce saglanmalıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23