• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nedim Şener'den Canan Kaftancıoğlu'na Barış Pınarı Harekatı cevabı: Sen bu müptezel siyaseti...

Yeniakit Publisher
2019-10-20 16:19:00 -
Nedim Şener'den Canan Kaftancıoğlu'na Barış Pınarı Harekatı cevabı: Sen bu müptezel siyaseti...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin sarf ettiği skandal sözlere gazeteci Nedim Şener'den sert cevap geldi.

Mehmetçik'in Suriye'nin kuzeyinde teröristlere karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin skandal sözler sarf eden CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na gazeteci Nedim Şener sert çıktı.

"6 asker şehit oldu, 21 sivil yaşamını yitirdi. Bu insanlar neden öldü’ sorusunu sormak istiyorum. Bugün bu sorunun soruluyor olması ve yanıtının veriliyor olması lazım. Operasyonun başladığı günden itibaren gerçekten barışı savunan, savaşın kimseye faydası olmadığını söyleyen insanlar nasıl susturuldular ve cezalandırılıyorlar?" şeklinde skandal ifadeler kullanan Kaftancıoğlu'na cevap veren Nedim Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sen bu müptezel siyaseti yapabilesin diye!!!!" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vayvay

Sorduğu sorudan belli. Vatan, millet, bayrak diye bir derdi yok. Maalesef senin gibilerde yaşasın diye o canlar şehid oluyor. O aziz şehidlerden dökülen ve verdikleri canla aldığın nefes haram olsun. Yediğin domuz olduğu için zaten haram.

Ömer

Senin için farketmez istediğin ülkede yaşarsın bizim ülkemiz Türkiye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23