• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sektöre hizmet veren ajanslar tercih ediliyor

Yeniakit Publisher
2016-07-04 12:32:00 -
Sektöre hizmet veren ajanslar tercih ediliyor

Sektöre hizmet veren ajanslar tercih ediliyor

Bir aile şirketi olarak kurulan NCT Medya Grubu sektörel ajans özelliği ile turizm ve havacılık firmalarına hizmet vermek amacıyla kurulmuş. Portföyünde 100’den fazla seyahat acentası, birçok otel ve 25’den fazla havayolu firmaları bulunan NCT Medya Grubu medya planlamasından satın almaya, promosyon işlerinden PR organizasyonuna, basın gezilerinden havayolları yeni hat seyahat organizasyonlarına kadar oldukça geniş bir hizmet anlayışıyla firmalara çözüm üreten NCT Medya Grubu Genel Müdürü Necati DAYAN ağırlıklı alternatif oteller ve havayolları ile çalıştıklarını prensiplerinin hızlı ve kaliteli hizmet olduğunu, özellikle alternatif oteller ve havayollarında işlerin genelde son dakika ortaya çıktığını ve bu hıza sektörel ajans olma özelliği ile aynı hız ve kalitede cevap verebildiklerini iletti.

Alternatif oteller ile çalışmanın zorluklarından bahseden Dayan son derece dakik ve kaliteli hizmet vermek zorunda olduklarını ve firmaların yükünü hafifletecek, istenileni en kısa zamanda ve en iyi şekilde anlamak zorunda olduklarını söyledi.

Yurtiçi haricinde Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da birçok firmaların Türkiye partnerliğini yapan NCT Medya Grubu Alternatif sektördeki otellerin bu ülkelerde reklam, tanıtım, pazarlama misyonunuda üstlenmiş durumdadır.

ALTERNATIF SEKTÖR DÜNYAYA TANITILIYOR

Elçi Tour Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır sektörün ve özellikle alkolsüz aile oteli konseptinin dünyaya tanıtılması rolünü üstlenmiş olan NCT Medya Grubu Genel Müdürü Necati Dayan’ında otellerinin, firmasının tanıtılmasında ve marketing çalışmalarında önemli katkılarının olduğunu belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23