• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehidimizin babasından tokat gibi sözler: Demirtaş mı masum?

Yeniakit Publisher
2018-06-17 08:07:00 - 2018-06-17 08:38:02
Şehidimizin babasından tokat gibi sözler: Demirtaş mı masum?

Fırat Kalkanı harekatının kahramanlarından Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın babası Mehmet Kılıç ‘Babalar Günü’nde, HDP ve sözde 'Millet ittifakı'na tokat niteliğinde sözler söyledi.

Bugün babalar günü. TSK’nın El Bab’ta yaptığı Fırat Kalkanı Harekâtı şehitlerinden Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın Adana’da yaşayan babası Mehmet Kılıç konuştu. DEAŞ teröristleriyle çıkan çatışmada silah arkadaşı Yahya Efiloğlu ile birlikte şehit olan Kılıç’ın babası Mehmet Kılıç oğlunun şehadet haberini aldığı sırada çekilen görüntüsüyle yürekleri burkmuştu. İşte o açıklamalar: 

BABASININ SÜSÜ DOĞDU 

Onu kaybedeli 15 ay oldu. Oğlumun odasına hiç dokunmadık. Bu oda bizim için çok özel. Kendi evinde de böyle bir odası var. Evladı da dünyaya geldi. İsmini Zeynep Huma koyduk. Şu anda 6 aylık. Huma babasının süsü anlamına geliyor. 

KALBİM ONLARLA 

“Ordumuzun Kandil’e yürümesi ve bayrak dikmesi tarihi bir olay olacak. Hatta geç bile kaldık diyebilirim. Oğlum El-Bab’ta iken Kandil’e mutlaka girilmesi gerektiğini bize söylüyordu. ‘Baba bizim mutlaka Kandil’e bayrak dikmemiz gerekiyor’ diyordu. Oradaki askerlerimiz de benim birer evladım sayılır. Kalbim onlarla birlikte. Cumhurbaşkanımızda mangal gibi yürek var. Dediğini yapıyor. Ben Kandil’e Türk bayrağının dikileceğinden eminim.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AFRiN’DEN BiLE ARAYAN OLDU

“Oğlumun Kandil’de savaşan mesai arkadaşları bayramın ilk günü beni aradı. Bütün arkadaşları aradı. Afirin’den bile arayan oldu. Komutanları olsun mesai arkadaşları bizleri hiç yanlış bırakmadı. Devletimiz sağ olsun maddi ve manevi hep yanımızda oldu.”

Gönüllü olarak gitmiş

Oğlum Van’da askerlik görevini yaparken gönüllü olarak uzman çavuş olmuştu. Mesleğini seviyordu. 

DEMİRTAŞ MI MASUMMUŞ

“Muhalefet ile HDP’nin işbirliği yapmasını bir türlü sindiremiyorum” diyen Baba Kılıç şöyle devam etti: Demirtaş’ı masummuş gibi gösteriyorlar. İnsanları sokağa dökme çağrısını Türk halkı unutmadı. Bunu Türkiye biliyor. Bu durum beni çok üzüyor.

(Akşam)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23