• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonistler ağlıyor, Müslümanlar seviniyor

Yeniakit Publisher
2018-06-25 18:21:00 - 2018-06-25 18:28:49
Siyonistler ağlıyor, Müslümanlar seviniyor

24 Haziran seçiminin sonuçları, dünyanın her yerinde farklı kesimleri farklı duygulara bürüdü.

Ömer E. Keçeci yazdı…

 yeniakit.com.tr  özel 

Seçim sonuçları dünyanın hemen her yerinde farklı kesimlerin farklı duygu ve tepkilerine yol açtı. Buna göre Siyonistlerin pek üzüntülü ve kendi istediklerini “beceremeyen” muhalefete tepkili, Müslümanların ise sevinçli oldukları görüldü.

“BECERİKSİZ MUHALEFET ERDOĞAN’IN EN BÜYÜK VARLIĞI”

Kendi emel ve arzuları çerçevesinde Türkiye’nin Başkanını devirip yönünü değiştirtmesi için dört bir kolla destekledikleri muhalefetin bir kez daha hüsrana uğraması, Siyonistlerin artık sabrını taşırmışa benziyor. İsrailli Siyonist yazar Michael Koplow sonuçlar üzerine şu mesajı paylaştı: “Yıllardır beceriksiz muhalefetin Erdoğan’ın en büyük varlığı olduğunu teheyyüçle anlatıyorum, ve sonunda ekonomik başarısızlık üzerine huzursuzlukla feveran edilirken ve Türkiye daha evvel hiç olmadığı kadar otoriter olurken bir araya geldiler. RTE başka tuhaf dostlar oluşturdu.” Bu siyonistin mesajı, Ak Parti ile MHP birlikteliği ve Bahçeli’nin verdiği desteğin ülke için önemi ile Siyonistlerin mevcut birliktelikten rahatsızlığını da gözler önüne serdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu Siyonist yazarların paylaştığı diğer bir mesaj ise şu şekildeydi: “Eğer Erdoğan bu şartlar altında yerinden devrilemiyorsa, hiçbir yere gitmiyor (demektir). Türkiye’nin demokrasisinin şeklinden geriye her ne kalmışsa, bir sonraki seçimle gidecek, her halükârda (o seçim) manasız olacak. Demokratik kötü yola sapma/otoriterlikle azaltmaya ne örnek bir durum ama.” Şu halde Siyonistlerin, Erdoğan olduğu müddetçe Türkiye’de Türklerin kendi arzularına çalışmasından geriye pek bir umutları kalmadığı anlaşılmaktadır.

SİYONİST ŞOKLARA GARK OLDU, DERHAL “ERMENİ SOYKIRIMI” TASARISIYLA TÜRKLERE CEVAP İSTEDİ!

Twitter’ın en etkin ve bilinen Siyonistlerinden, her tür Filistin lehine propagandayı çürütüp İsrail’i haklı göstermek için dünyaya gayretle propaganda yapan Lahav Harkov’un sonuçlar için paylaştıkları da pek enteresandı. Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın zaferini bildiren TRT World’un twitini paylaşan Harkov, “Şok oldum, size söylüyorum şok oldum” yazdı.

Bunun ardından yazdığı da dikkat çekiciydi. Lahav Harkov, “Knesset (İsrail Parlamentosu) Ermeni Soykırımını tanımayı seçim sonrasına kadar askıya almıştı (böylece Erdoğan daha fazla antisemitik propaganda mahmuzlamayacaktı). Umarım oylama planlandığı üzere Salı günü olur” yazdı. Böylece İsrail’in, “Erdoğan seçimde bize hücum edip seçmen ve zafer kazanır, ona malzeme vermeyelim de sonuçları bekleyelim” tavrına girdiğini ifşa etti. Şu halde, İsrail ve Siyonistlerin Erdoğan’ın yenilgisi için her tür hinliği düşündükleri ve ellerinden gelen çabayı göstermeye gayret ettikleri her tür şüpheden azade olarak gözler önüne serildi.

SİYONİST ÜZÜLDÜ: TÜRKİYE’DE İSLAM NE YAZIK Kİ TAM KONTROLE ULAŞACAK

Bir diğer melül ve mahzun olmuş Siyonist, Jerusalem Post’un yazarı Benjamin Weinthal idi. Sonuçların Erdoğan zaferini gösterdiği sıralarda Benjamin, “Erdoğan kazanırsa, görünüşe göre kazanacak da, Türkiye’de İslam ile canlandırılmış otoriter idareye kaygan temayül ne yazık ki tam kontrole ulaşmaya devam edecek” dedi.

Ayrıca sonuçlar Jerusalem Post’ta Seth Frantzman imzalı çıkan yazıda, “birkaç (muhalif) partinin ittifakının onu koltuğundan etmesi yahut en azından ikinci tura mecbur etmesi umutlarına rağmen, Recep Tayyip Erdoğan görünüşe göre Türkiye’deki muhalefeti mağlup etti” yazılması da umutları ve hayal kırıklıklarını gözler önüne serdi.

KEŞMİR’DEN FİLİSTİN’E MÜSLÜMANLAR SEVİNİP KUTLUYOR

Diğer tarafta dünyanın muhtelif yerlerindeki Müslümanların ise sonuçlardan dolayı sevince gark olduğu görüldü.

Keşmirli Müslüman liderlerden Mirwaiz Umar Farooq, “Keşmirlilerin Başkanlık seçimleri kazanmada kendi kaderlerini tayin hakkının ateşli bir taraftarı olan Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Dualarımız ve en iyi dileklerimiz Türkiye halkıyladır” mesajı paylaştı.

Pakistanlı siyasetçi Hina Pervaiz Butt ise, “Tüm Müslümanlara pek çok tebrikler, İslam Dünyasının cesur lideri Recep Tayyip Erdoğan yeniden Türkiye başkanı seçildi” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Pakistanlı yorumcu İbrahim Qazi ise, “Güçlü ve başarılı bir Türkiye için dua ediyoruz” mesajını paylaşan birçok Pakistanlı mümin arasında yer aldı.

Türkiye’de okuyan Filistinli Kerim Alastal da, Erdoğan’ın zaferini sevinçle kutlayan pek çok diğer Filistinli arasında yer alıp duygularına tercüman oldu. Kerim Alastal, seçimden hemen önce yaptığı paylaşım ve hatırlatmalarla da dikkat çekmişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23