• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınlar da Akit'ten rahatsız!

Yeniakit Publisher
2018-02-25 11:37:00 - 2018-02-25 12:06:06
Sapkınlar da Akit'ten rahatsız!

Aileyi korumaya yönelik haberlerinden rahatsız olan Mor Çatı isimli sözde kadın hakları kuruluşundan sonra, sapkın homolar da gazetemizi hedef gösterdi. Geçen yıl LGBTİ’lilerle ilgili yaptığımız haberleri konu alan KAOS GL isimli şer odağının raporunda Akit’in eşcinsellere yönelik nefreti körüklediği yalanına başvurdu.

Sapkınlara hizmet eden KAOS GL 2017 Medya İzleme Raporu’nda Akit’e çirkin iftiralarda bulunuldu. Ahlaksızlıklarını yaşam biçimi haline getiren homolar, geçtiğimiz yıl haklarında yayımladığımız haberler üzerinden gazetemize yönelik asılsız iftiralara yer verdi. Sapkınlıklarını kamuoyuna duyurmamızdan rahatsız olan iblisin evlatları, kendilerine yönelik nefreti körüklediğimiz yalanına başvurdu. Akit’in aile yapımızı korumaya yönelik uyarıcı haberlerinden rahatsız olan Mor Çatı isimli şer yapılanması da gazetemizin susturulması talebinde bulunmuştu. 

SAPKINLIĞI İFŞA HAK İHLALİYMİŞ

Onursuzluklarını “onur “adı altında pazarlamaktan utanmayan, Müslümanların en kutsal zaman dilimi Ramazan ayında provokatif eylemlere imza atan, ahlaksızlıklarını toplumun her kesimine yaymak için olağanüstü bir çaba gösteren, Alman Vakıfları ve George Soros’un kirli paralarıyla beslenen LGBTİ’li sapkın homoların çatı kuruluşu KAOS GL, 2017 Medya İzleme Raporu’nda Akit’e çirkin ifadelerle saldırıldı. Sapkın homoların ahlaksız faaliyetleri konusunda kamuoyunu uyardığımız haberlerimiz üzerinden gazetemize saldıran sapkınlar, aslı astarı olmayan ifadelerle yayımlarımızın içeriğini çarpıtmaya çalıştı. Allah’ın “hayvandan daha aşağı” diye nitelediği sapkın homolar, gazetemizin nefret suçu işlediği yalanına da başvurdu. LGBTİ’lilere yönelik ön yargı beslediğimizi iddia eden sapkınlar, gencecik dimağların zehirlenmesine karşı verdiğimiz destansı mücadeleyi hak ihlaliymiş gibi lanse etti. Sapkın homoların çarpıtma bilgilerle rapor hazırlaması, hiçbir ahlaki kural tanımadıklarını bir kez daha gözler önüne serdi. 


ÖNE ÇIKAN VİDEO

TERÖR BÜLTENLERİNİ ÖVDÜLER

Sayfalarını terör bülteni haline getiren Evrensel ve Birgün gibi sözde gazetelere de övgüler düzen LGBTİ’lilerin bu tavrı, “bozacının şahidi şıracı” yorumlarına neden oldu. Sapkın homoların ahlaksızlıklarını gazetelerinden duyuran millet düşmanlarını, “Hak savunucu” olarak lanse eden LGBTİ’liler, kimlerin kazanında kaynadığını da adeta itiraf etmiş oldu. Mezhepçi, mürteci ve kızıl bir ideolojinin esiri sözde gazetecilerin kendilerini övmesine sarılan LGBTİ’lilerin zavallıca tutumu, “denize düşen yılana sarılır” kadim atasözümüzü hatırlattı. Rapor, LGBTİ’li sapkın homoların medyayı nasıl bir silah gibi kullandığının da itirafnamesi oldu. Ulusal basında ünlü LGBTİ’li simalarla yapılan röportajların tanıtımları açısından önemli bir gelişme olduğu da kaydedildi. Akit, bu rapor yayımlanmadan önce sapkın homoların dizileri, sinema filmlerini ve ulusal basını ahlaksızlıklarının yaygınlaştırılmasında önemli bir araç olarak gördüklerini deşifre etmişti.

ŞER CEPHESİ BİRLEŞTİ

Akit’in aile yapısının korunmasına yönelik yayımladığı haberlerden rahatsız olan Mor Çatı isimli sözde kadın hakları savunucusu örgüt de, gazetemizin susturulmasını istemişti. Önceki gün “Mor çete kudurdu, Akit’i susturun” sürmanşetiyle çıkan gazetemiz, skandal gelişmeyi okuyucularıyla paylaşmıştı. Şer cephesinin Akit’e karşı birleşmesi ve gazetemize yönelik karalama kampanyası başlatması, hakikatin sesi olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23