• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samsun'da dövülen kadın kim? İbrahim Zarap kimdir? İbrahim Zarap tutuklandı mı? Samsun haberi

Yeniakit Publisher
2021-03-07 11:56:00 - 2021-03-08 13:59:39

Samsun’da aciz koca eski eşini darb etti. İstanbul Sözleşmesi’nin ne kadar boş olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. İstanbul Sözleşmesinin kadına şiddeti engellediği safsatasın sarılan laikçi kesim, her gün kadına şiddet haberleri karşısında halen İstanbul Sözleşmesi'ni savunmaya devam ediyor. Samsun'daki kadına şiddet görüntüleri tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İbrahim Zarap adlı cani, eski eşini sokak ortasında kızının gözleri önünde bayıltana kadar dövdü. İnsanın kanını donduran bu görüntüler sonrası sosyal medya ayağa kalktı. Peki İbrahim Zarap kimdir, İbrahim Zarap tutuklandı mı?

Tüm Türkiye'nin tüylerini diken diken eden olay, saat 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Zarap, bugün kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek üzere anne E.M. ile ilçe meydanında bir araya geldi. Bu sırada İbrahim Zarap, 3 yıl önce boşandıkları eski eşi E.M.'ye bilinmeyen nedenle tekme- tokat saldırdı. İbrahim Zarap'ın yere yığılan kadına tekme atmaya devam ettiği anlar ise çevredeki evlerden bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kayıt altına alındı.

ibrahim zarap

Öte yandan görüntülerde; çevredekilerin evlerinin penceresinden  bağırmasına, küçük kızının da anne diyerek ağlamasına aldırmayan saldırganın, yerde yatan eşine art arda tekmeler savurduğu, başını da yere çarptığı görüldü. Vatandaşlar müdahale etti, polis yetişti Vatandaşların müdahalesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri İbrahim Zarap'ı gözaltına alırken, E.M. ise ihbarla gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan E.M.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Küçük kız korumaya alınırken, olayla ilgili Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Bürosu ekiplerince de soruşturma başlatıldı.

İbrahim Zarap ifadesinde ne dedi?

Eski eşini çocuğunun gözü önünde defalarca tekmeleyerek döven İbrahim Zarap, sabah erken saatlerde hakim karşısına çıkmak için Samsun Adliyesi’ne getirildi. İbrahim Z.'nin adliyeye sevki sırasında gazetecilerin, “Pişman mısın?” sorusuna ise “Evet” şeklinde cevap vermesi dikkat çekti.

İbrahim Zarap tutuklandı mı?

Eski eşi E.M.'yi (24) sokak ortasında saldırıp, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde tekme tokat döven İbrahim Zarap (27), sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Samsun’da dövülen kadın sağlık durumu nasıl?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "Bir kadının, sokakta, çocuğunun gözü önünde ağır şiddete maruz kaldığı haberi, tüm Türkiye’yi üzdü. Samsun’daki olayda 112 Acil Ekibimiz, 21.11'de gelen çağrı üzerine 21.16'da hastaya, 21.20'de hastaneye ulaştı. Şu an Eğitim Araştırma Hastanesi'nde olan hastanın hayati sorunu yok" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dadaş

Bu canı zihnibozuklar,İnsan olamaz!İslamsızlık,iman yokluğunun tezahürü!

Murat

Cezalar caydirici degil. Iyiki sosyal medya var. Yoksa bu masumlar olmeden bu yaratik ceza almazdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23