• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rektör Bağ PAÜ’de öğrenim gören yabancı öğrencileri konuk etti

Yeniakit Publisher
2019-02-14 11:57:12 -
Rektör Bağ PAÜ’de öğrenim gören yabancı öğrencileri konuk etti

Uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında Pamukkale Üniversitesine (PAÜ) gelen öğrenciler, tanışma yemeğinde Rektör Prof.

Uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında Pamukkale Üniversitesine (PAÜ) gelen öğrenciler, tanışma yemeğinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile bir araya geldi.

Uluslararası öğrenci değişim programları Erasmus Plus, Mevlana ve diğer genel anlaşmalar kapsamında PAÜ’ye gelen öğrencilere yönelik yerleşke içerisindeki PAÜ yemekhaneleri kırmızı salonda tanışma yemeği düzenlendi. Rektör Bağ beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Prof. Dr. Osman Çiftçi ile birlikte öğrencilerle buluştu.

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğünce düzenlenen etkinlik öncesinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ yabancı öğrencilere hoş geldiniz temennisinde bulunarak onlarla sohbet etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Rektör Bağ, PAÜ’de misafir olacak öğrencilere, “Burada edindiğiniz deneyimleriniz, bilgileriniz ve anılarınızla ülkelerinizle aramızda bir gönül köprüsü oluşturmanızı temenni ediyoruz” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23