• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Polisin o harekatına ödül

Yeniakit Publisher
2016-04-25 22:29:00 -
Polisin o harekatına ödül

Kilis'teki bir cami Suriye'deki DAEŞ mevzilerinden ateşlenen roketlerle vuruldu, olay yerindeki polisin o an yaralı bir vatandaşa tişörtünü çıkartıp tampon yapması ise ödül almasına neden oldu.

Kilis'te dün akşam saatlerinde Suriye tarafından atılan 3 roket mermisinden birisi kent merkezindeki Tekye Camisi avlusuna düştü. Avluda infilak eden şarapnel parçaları çevrede bulunan kişilerin yaralanmasına yol açtı. Bu sırada caminin girişinde patlamada yaralanan bir kişiye bölgede görevli çevik kuvvet polisi İkram Uysal, tişörtünü çıkararak tampon yaptı ve ardından yarı çıplak halde ambulansa taşıdı.

Yaralı yardım eden görüntüsü ve fotoğrafları ile herkesin takdir ettiği polis memuru İkram Uysal, kentte ayın polisi seçildi ve bugün düzenlenen törenle Emniyet Müdürü Candemir Özdemir tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi. Polis memuruna ayrıca kent esnaflarından Mehmet Evran tam, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ömer Sevengül de çeyrek altın hediye etti.

Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, başarılı polis memurunu kutlayarak, "Bir tarafta toplumsal olaya müdahale edilirken, diğer tarafta insanlığın gereği böyle bir davranışta bulunup, polisin gülen yüzünü gösteren arkadaşımızın, hem teşkilatın, hem Kilis halkının, hem de sosyal ağlardan takip edildiği kadarıyla tüm Türkiye'nin sevgisini ve takdirini kazandı" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23