Pişirdikleri pideyle sahur yaptılar

Bereket, bolluk, sevinç ve rahmet ayı olarak nitelendirilen ramazanla birlikte fırıncıların yoğun pide mesaisi de başladı.

17 Mayıs 2018 Perşembe 10:10
Pişirdikleri pideyle sahur yaptılar

KIRKLARELİ

Sahur saatine yakın bir süre odun ile taş fırınlarını yakan ustalar, aşırı sıcaklıkta geçen zorlu mesailerinin yanında pişirdikleri ilk pideyle sahur yaptı. Ustalar, ekmek kasası üzerinde zeytin, beyaz peynir ve kaşar peyniri ile hazırladıkları sofralarında, ilk ramazan pidesinin de lezzetini denedi. Pideyi bölerek sahurlarını yapıp oruca niyetlenen fırıncılar, mesailerine kaldığı yerden devam etti.


Yeni Akit Gazetesi

Haftanın Özeti

www.yeniakit.com.tr internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü sair içeriklerle ilgili telif hakları Uğurlu Gazetecilik Basın Yayın Matbaacılık Reklamcılık Limited Şirketi’ne aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeksizin iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz, yeniden yayıma konulamaz.
Haber Tarihi: 17 Mayıs 2018 Perşembe 10:10

YORUM YAZ

    Günün Özeti

    Günün Karikatürü

    24 Ocak 2019