Pişirdikleri pideyle sahur yaptılar

Bereket, bolluk, sevinç ve rahmet ayı olarak nitelendirilen ramazanla birlikte fırıncıların yoğun pide mesaisi de başladı.

17 Mayıs 2018 Perşembe 10:10
Pişirdikleri pideyle sahur yaptılar

KIRKLARELİ

Sahur saatine yakın bir süre odun ile taş fırınlarını yakan ustalar, aşırı sıcaklıkta geçen zorlu mesailerinin yanında pişirdikleri ilk pideyle sahur yaptı. Ustalar, ekmek kasası üzerinde zeytin, beyaz peynir ve kaşar peyniri ile hazırladıkları sofralarında, ilk ramazan pidesinin de lezzetini denedi. Pideyi bölerek sahurlarını yapıp oruca niyetlenen fırıncılar, mesailerine kaldığı yerden devam etti.


Yeni Akit Gazetesi
Haber Tarihi: 17 Mayıs 2018 Perşembe 10:10

YORUM YAZ

    Günün Karikatürü

    17 Ekim 2018