• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Peygamberler Şehri’nde Halil İbrahim Sofrası

Yeniakit Publisher
2019-05-20 14:41:00 -
Peygamberler Şehri’nde Halil İbrahim Sofrası

“Peygamberler Şehri” olarak nitelendirilen Şanlıurfa’da ramazan ayında geleneksel hale getirilen “Halil İbrahim Sofrası”nda Suriyeliler ile Türk vatandaşlar birlikte iftar yaptı.

Türkiye’de en fazla Suriyeliye ev sahipliği yapan kentlerin başında gelen Şanlıurfa’da, ramazan ayında geleneksel hale getirilen “Halil İbrahim Sofrası”nda Suriyeliler ile Türk vatandaşlar birlikte iftar yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince Rabia Meydanı’nda gerçekleştirilen programda bir araya gelen yüzlerce Türk ve Suriyeli, aynı masalarda oturarak yapılan duanın ardından oruçlarını açtı. İftarın ardından konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, katılımcıların ramazan ayını tebrik etti.

Ramazan ayının “Peygamberler Şehri” olarak nitelendirilen Şanlıurfa’da çok daha güzel yaşandığına dikkati çeken Beyazgül, “Ramazan ayı, beraberliğimizin ve birlikteliğimizin örneğini sergilediğimiz en güzel günleri bizlere yaşatır. Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da yaşatmaya gayret gösterdiğimiz Halil İbrahim Sofrası’nda bugün bizlerle birlikte iftar yapan tüm konuklara teşekkür ediyorum” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23