• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pakistan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı destek

Yeniakit Publisher
2018-06-22 08:10:00 -
Pakistan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı destek

Pakistan ehli sünnet alimler birliğinden, Erdoğan'a anlamlı bir destek mesajı geldi. Birlik, bugün cuma namazı sonrası Erdoğan için dua edileceğini açıkladı.

Pakistan Ehli Sünnet Alimler Birliğinden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında anlamlı ifadeler kullanıldı. 

'Erdoğan için Fetih kesindir' vurgusu yapan Ehli Sünnet Alimler Birliğinin açıklamsında,  'Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için bütün şer odakları birleşmiştir. Her daim olduğu gibi bu şer odakları hüsrana uğrayacaklardır.' ifadeleri dikkat çekti.

İşte Pakistan Ehli Sünnet Alimler Birliği'nden yapılan açıklama:

ŞER ODAKLARI HÜSRANA UĞRAYACAKLARDIR

"Muhacirlere nusret eden ve bütün İslam aleminin hislerine tercumanlık eden Recep Tayyip Erdoğan'a bütün islam ümmeti duacıdır. Müslümanların istikbaldeki islami kaderi olan "fetih" Erdoğan için kesinleşmiştir. Tayyip Erdoğan'ı devirmek için bütün şer odakları birleşmiştir. Her daim olduğu gibi bu şer odakları hüsrana uğrayacaklardır.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ERDOĞAN DÜNYADAKİ MAZLUMLARIN ÜMİDİ

Tayyip Erdoğan mazlumların ümit odağı ve bütün dünyadaki mazlumların ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan için bu cuma gününü duayla ihya edeceğiz. Oluşan bu dua fikrinin kaynağı; Pakistan Ehli Sünnet Medreseler Birliğinin kurucu ve yöneticileri ; Doktor Abdurrezzak iskender hoca efendi, Envârul Hak hoca efendi, Müftü Refii Osman hoca efendi, Müftü Hanif Celenderi hoca efendi,taraflarınca Türkiye'deki seçimlerle alâkalı karar alıp şöyle demişlerdir;

ERDOĞAN BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK

Türkiye lideri Recep Tayyip Erdoğan muhacirlere nusret etti, bütün islam aleminin hislerine tercumanlık yaptı ve  bütün müslümanların geleceğinede ışık tutacak tek insan oldu ve bu nedenle bütün şer odakları onu devirmek için ittifak ettiği için, bizim ona çokça dua etmemiz gerekmektedir. 

CUMA GÜNÜ ERDOĞAN'A DUA EDECEĞİZ

Medreseler birliğinin önderleri; Tayyip Erdoğan mazlumların ümit kaynağı ve bu ümit kaynağının korunması için cuma günü bütün müslümanlar olarak kendisine dua edeceğiz.Çünkü Tayyip Erdoğan İslamın fetih kaderi ve ezanların yükselme vesilesi ve Müslümanların geleceğine ışık tutma garantörüdür" denildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23