• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oyunu kullanan Erdoğan'dan açıklama!

Yeniakit Publisher
2018-06-24 13:38:00 - 2018-06-24 14:46:35
Oyunu kullanan Erdoğan'dan açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Saffet Çebi İlkokulu’nda kullandı. Oy kullanma işleminden sonra açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçimle beraber Türkiye adeta demokratik bir devrimi gerçekleştiriyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu kullanacağı İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'na geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini okul önünde bekleyen vatandaşları selamladı. Ardından kendisini bekleyen protokolle selamlaştı.

Erdoğan, eşi ailesiyle birlikte birlikte oyunu kullandı.

Erdoğan, "Katılım oranı Türkiye'deki demokratik olgunluğun ne denli olduğunu gösteriyor." dedi. 

Türkiye'nin bu seçimlerde demokratik bir devrim gerçekleştirdiğini belirten Erdoğan, "Katılım iyi görünüyor, Türkiye genelinde de aldığım bilgiler bunu gösteriyor." diye konuştu. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra şu açıklamayı yaptı:

"Şu an itibarıyla 150'yi aşkın seçmenin oy kullandığını öğrendik. Türkiye genelinden aldığım bilgiler katılımın yüksek olduğunu söylüyor. Son seçimlerde yüzde 85'i aşan katılımın Türkiye'deki demokrasinin olgunluğun ne denli ileride olduğunu gösteriyor. Fakat bu seçimin bir başka özelliği var. Bu seçimle beraber Türkiye adeta demokratik bir devrimi gerçekleştiriyor. Başkanlık sistemine geçişimiz, ilk defa tabii ki bizlere nasip oluyor. Artık Türkiye, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmada çıtayı ciddi manada yükseltiyor."

Erdoğan, ülke genelinde şu an için ciddi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Erdoğan ayrıca seçimin bir kısmını İstanbul'da bir kısmını da Ankara'da takip edeceğini bildirdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23