• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oturma eylemi yaparken babasının ölüm haberi ile yıkıldı

Yeniakit Publisher
2019-09-11 14:16:00 - 2019-09-11 14:34:26

Oğlu terör örgütünün elinde olan annelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki oturma eylemine katılan, S. Çetinkaya'nın kuzeni Aysel Bozkurt, hastanede tedavi gören babasının ölüm haberini alınca baygınlık geçirdi.

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül’de HDP il binasına gelerek oturma eylemi başlatan ilk aile olan Şahap Çetinkaya’nın kardeşi hastanede hayatını kaybetti. "Başlarım sizin Kürdistan davanıza" diyerek eylemin sembol ismi haline gelen Aysel Bozkurt, eylem sırasında babasının ölüm haberini alınca fenalaştı.

"Başlarım sizin Kürdistan davanıza" sözleri ile sembol olmuştu

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül’de HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önüne gelen Şahap Çetinkaya’ya yeğeni Aysel Bozkurt da destek vermiş, Bozkurt HDP’lilerle girdiği tartışmada 'Başlarım sizin Kürdistan davanıza, sizin çocuğunuz hangi özel okulda okuyor, eşiniz hangi plajda’ diyerek eylemin sembol ismi haline gelmişti.

Acı haberi alınca baygınlık geçirdi

Amcasına destek vermek için bugün de HDP il binası önüne gelen Bozkurt, hastanede tedavi gören babasının ölüm haberini aldı. Babası Celal Çetinkaya’nın ölüm haberini alan Aysel Bozkurt, sinir krizleri geçirip fenalaştı. HDP il binası önünde feryadı yürekleri dağlayan Aysel Bozkurt, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Bozkurt, sakinleştikten sonra cenaze işlemleri için taksi ile hastaneye gitti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

iskender1a

Asırlar boyu devam eden hep aynı medot ingiliz fesatı,osmanlıyı yikmak,dağıtmak başarıldı ! kin nefret düşmanlık hala devam ediyor ! niçin ????? !!!!! cevab= ingilizlerin dünya siyasetini nasıl yönlendirdiği biliniyor ! kıraliyet ailesi aslen arab yarımadasındaki "kelp=köpek " kabilesindendir ve 12 yahudi oymag'ından dır bir koludur.1. dünya savaşı öncesi doğudaki kürt aşiretlere katırlara yüklü altın getirmişler ve reis berzenciye osmanlı sizi eziyor,biz size yardıma geldik bu altınları hediye ediyoruz alın ve devlet kurma çalışmasına başlayin,biz sizi destekliyoru z dediler ! El berzenci hazretleri onlara ummadıkları bir ayar verdi ! "biz sultanımıza isyan etmeyiz altınlarınz sizin olsun,katırlarınızıda alın defolun gidin" bu LANETLİ sürüngen yahudi ailesi halâ o kafada ! nihayet pkk ile mücadele- lerini bize karşı açik ve gizli başlattılar. Kürt halkının görüşü o gün bu gün hiç değişmedi'ki bunu orada uturup çocuğunu isteyen anne en güzel bir şekilde dile getirdi "başlarım sizin kürdistan davanıza " dedi.Sağolsun bu kardeşlerimiz dostluğumuz ve kaderimiz beraberdir ve kıyamete kadar devam edecek.Ayrıca belirtmek isterimki insanlığın baş belâsı bu sürüngen Lânetli yahudilerdir ve dünyayi süber güçlerin arkasına ve içine gizlenerek onbinlerce senedir yönetiyor ifsat ediyorlar,arzımevu d bu alçaklık içinmi ne dersiniz ?! YALAN yeryüzüne ancak ALLAHIN salih kulları varis olur(bu ALLAH'IN'hükmüdür)kuranda Kıyamet öncesi en büyük bozgunculuğu yani yecuc mecuc olayını yaşıyoruz,bunu bilmemiz ve çok dikkatlice devletimize milletimize hatta ümmete sahip olmalıyız Ayet=18/94 zülkarneyn bahsi .

çapanoğlu

Başınız sağolsun yiğit abla. Igluna kavuşursun inşallah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23