• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Osmaneli’nden Sakarya’ya tanışma ziyareti

Yeniakit Publisher
2019-03-22 11:56:25 -
Osmaneli’nden Sakarya’ya tanışma ziyareti

Osmaneli’ndeki ortaokul 8.

Osmaneli’ndeki ortaokul 8. sınıf öğrencileri, idareci ve öğretmenleri ile birlikte, Gelin Tanış Olalım, Güzel Uygulamaları Paylaşalım Bilgi Paylaşım Projesi kapsamında Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesini ziyaret ettiler.

Proje, farklı okullar ziyaret edilerek bilgi alışverişinde bulunmak, ülkemizde eğitim alanındaki çeşitlilikler hakkında bilgi edinmek, akran iletişimi ve etkileşimi ile öğrencilerin farklı uygulamalarını yerinde inceleyerek gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla uygulamaya konuldu.

Proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğündeki idareciler, ortaokul öğretmenleri ve öğrenciler Cevat Ayhan Fen Lisesini ziyaret ettiler. Öğrenciler, konferans salonlarında düzenlenen okul tanıtım programını dikkatle izlediler. Programda sözlü ve görsel sunum yapıldı. Okulda yapılan projeler hakkında bilgi edindiler. Bu proje ve uygulamalar hakkında öğrenciler birbirileri arasın da fikir alışverişinde bulundular.

Proje hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci "Ziyaret ettiğimiz Cevat Ayhan Fen Lisesi öğrencilerimizi ve bizleri çok güzel ve organize şekilde ağırlamaları, projeyi önemsemeleri, bizleri memnun etti. Proje kapsamındaki gezilerimiz, planlandığı şekilde devam edecektir. Bizleri misafir olarak kabul eden Cevat Ayhan Fen Lisesi öğretmen, öğrencilerine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23