• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fikret Orman'dan Galatasaray'a olay gönderme!

Yeniakit Publisher
2019-01-19 15:21:00 -
Fikret Orman'dan Galatasaray'a olay gönderme!

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Biz 2012'de Beşiktaş'ı aldık ve kimsenin kapısını çalmadan, bileklik satmadan buralara geldik" diyerek Galatasaray'a gönderme yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ankara'da kongre üyeleriyle bir araya geldi ve gündeme dair çarpıcı dair açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

"2012'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yarısı kadar bir gelirimiz vardı. İki rakibimizin stadyumu vardı, bizim yoktu. Mağaza sayısı rakiplerimizin 4'te 1'i durumdaydı, zarar ediyordu. Adım atsan ürün yoktu. Sponsorluk gelirlerimiz, marka değerimiz aynı şekildeydi. İki rakibimizin iki misline yakın borcu vardı. 330 milyon Dolar kadardı. O süreçte Beşiktaş'ı aldık ve kimsenin kapısını çalmadan, kampanya yapmadan, bileklik satalım, saat satalım demeden geldik. Hiçbir şirkete, hiçbir zengin Beşiktaşlı'ya gidip kapı çalmadık. Gururumuzu, vakurluğumuzu bırakmadan mücadele ettik.

"Beşiktaş'ta gizli kapaklı iş olmaz"

Görevdeyken hiçbir icraatı olmayan insanlar bizleri eleştiriyor. Beşiktaş halka açık bir şirket. Birçok kurum ve kuruluş tarafından denetleniyor. Yüzde 25 menajer komisyonu ödenirken kimse konuşmuyordu. Biz bu rakamı 7-8'e indirdik ama şimdi konuşuluyor. Benim şevkimi kıramazlar. Camianın desteği benimle oldukça şevkim kırılmaz. Beşiktaş'ta gizli kapaklı iş olmaz. Moralimizi bozmaya çalışıyorlar."

Galatasaray bileklik satmıştı

Bilindiği üzere Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek döneminde 'Tek Bilek Tek Yürek' kampanyasıyla bileklik satışı gerçekleştirmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23