• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bülent Turan'dan tepki: O annelere destek olmak sizi AK Partili yapmaz

Yeniakit Publisher
2019-09-11 10:39:00 -
Bülent Turan'dan tepki: O annelere destek olmak sizi AK Partili yapmaz

Sürekli devlete yazılarıyla, eylemleriyle ayar vermeye çalışan sözde akademisyenlere tepki gösteren AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, "O annelere destek olmak sizi AK Parti'li yapmaz sizi insan yapar, merhametli yapar, sorumlu vatandaş yapar." ifadelerini kullandı.

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Sürekli devlete yazılarıyla, eylemleriyle ayar vermeye çalışan o akademisyenlerden, (Diyarbakır'da HDP binası önünde oturma eylemi yapan) annelere destek açıklaması gördünüz mü? O annelere destek olmak sizi AK Parti'li yapmaz sizi insan yapar, merhametli yapar, sorumlu vatandaş yapar." şeklinde konuştu.

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Turan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Terörle mücadelede farklı bir konsepte girildiğini belirten Turan, evlatları zorla dağa kaçırılan annelerin bir haftadan fazla süredir isyan ettiğini anımsattı.

Eskiden annelerin korkup seslerini çıkaramadığını ancak şimdi durumun farklı olduğunu vurgulayan Turan, şöyle konuştu:

"Anneler şimdi 'Evladımı verin yoksa ben sizi yakacağım' dercesine orada dik duruş sergiliyorlar. Şunu sorma hakkımız var diye düşünüyorum: Devlete meydan okurcasına, ayar verircesine hep yazı yazan, ilan veren, sözüm ona barış akademisyenlerinden bir tek cevap duydunuz mu? Sürekli devlete yazılarıyla, eylemleriyle ayar vermeye çalışan o akademisyenlerden, annelere destek açıklaması gördünüz mü? O annelere destek olmak sizi AK Parti'li yapmaz, sizi insan yapar, merhametli yapar, sorumlu vatandaş yapar. İsterdik ki o annelere onlar da sahip çıksın ama yapmadılar. 'Beyaz Türk' olmak, sözüm ona çevreci olmak, sözüm ona barışçı olmak sadece bir alanla olmaz ama bunların zihinlerinde vesayet öyle bir yoğun ki ortaklıkları bozulur korkusuyla ağızlarını açmadılar."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Toplantıda, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanı Güray Yüksel hazır bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Feraye

Bülent turan

nadim hatipoğulları

SİZ HALA ANLAMADINIZMI BU ÜLKENİN HAYRINA OLACAK HER İŞİ AK PARTİNİN KAR HANESİNE GİDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜKLERİ İÇİN AK PARTİ VE REİS KAYBETSİNDE NASIL OLURSA OLSUN BU İNSANLAR AK PARTİ KAYBETSİNDE REİS KAYBETSİNDE GAVURUN BİLE İŞGALİNE RAZILAR YETERKİ AKPARTİ ZARAR GÖRSÜN REİS DEVRİLSİN GERİSİ HİÇ UMURLARIUNDA DEĞİL ALLAHCC İZNİ İLE BU HDPKK CHPKK VE İPKK BU ANALAR DEVLETİN VE MİLLETİN YARDIMI İLE EBEDİYYEN BİTİRECEKLER İNŞAALLAH.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23