• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“CHP’li Baba” durumundan gazeteci Nevşin Mengü’den ‘sığır’lık

Yeniakit Publisher
2019-04-25 15:04:00 -
"CHP’li Baba" durumundan gazeteci Nevşin Mengü’den ‘sığır’lık

Şehit yakınına yönelik ‘Köy kasabası’ hakaretini savunan “CHP’li Baba” durumundan Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Gazeteci Yakup Köse’ye ‘sığır’ dedi.

 Serkan Çelik   yeniakit.com.tr 

Azgın azınlık 31 Mart yerel seçimlerinden sonra gemi iyice azıya aldı. Bazı illerde seçim kazanmış olmanın şarhoşluğu ile saldırganlığını iyice arttıran azgın azınlığın sözcüleri, sanatçı Orhan Gencebay’dan, terör işbirlikçilerine tepki gösteren şehit yakınlarına kadar “yerli ve milli olan” kim varsa saldırmaya devam ediyorlar.  Nevşin Mengü, Şehit Yakınlarına “Köy kabadayısı” hakaretini savurmakla yetinmedi, Gazeteci Yazar Yakup Köse’ye de 'sığır' dedi. Yakup Köse’nin avukatı Hamza Uçan, müvekkiline hakaret eden Nevşin Mengü adlı şahsa dava açacaklarını açıkladı.

“CHP’li Baba”dan gazeteci Nevşin’e dava açılacak

Son vakitlerde iyice artan saldırı zincirlerinden birine de Gazeteci Yazar Yakup Köse hedef oldu.

Yakup Köse, CHP zihniyetinin fanatik, marjinal isimlerinden Nevşin Mengü’nün hakaretlerine uğradı.

Kifayetsiz muhteris, “CHP’li Baba” durumundan gazeteci Nevşin Mengü, Yakup Köse’ye “Şimdi bu organizma komik olduğunu çok fena laf oturttuğunu falan sanıyor. sığır olduğu için yazdığı şeyin ezikliğinin de farkına varamıyor!” diyerek saldırınca, Yakup Köse’nin avukatından “dava açacağız” açıklaması geldi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yakup Köse köylü’nün aşağılanmasına tepki göstermişti

Nevşin Mengü’nün Gazeteci-Yazar Yakup Köse’ye “hayvan” saldırısında bulunmasının sebebi, Yakup Köse’nin “Köylü”nün aşağılanmasına tepki göstermesiydi.”

Nevşin Mengü’nün “şehit yakını köylülere” bu ifadelerde hakaret etmesi üzerine, Yakup Köse sosyal medya hesabından şu ifadelerin yer aldığı bir paylaşımda bulunmuştu:

“MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜYE” ‘Köy kabadayıs’ı diyerek yaptığın sınıfsal aşağılama sosyal demokratlığın neresine sığar!”

İsmail Saymaz, Nevşin Mengü’nün avukatlığına savununca

Yakup Köse’nin tepkisi,  “Köylü şehit yakınlarına” hakaret eden Nevşin Mengü’yeydi ama cevap jakoben laikçi kesimin bir başka “ağır top”u  İsmail Saymaz’dan gelmişti. “Ağır top” İsmail Saymaz, Nevşin Mengü’ye yazılan mesaja karşılık verince, Yakup Köse şöyle bir paylaşımda bulunmuştu:

Dün Şahin Mengü’yü aradık, telefona İsmail Saymaz çıktı. Gözlerinden öpüyorum İsmail!!)

Yakup Köse’nin bu ince göndermesi karşısında Nevşin Mengü’nün verdiği “sığır” tepkisi, Laikçi Jakoben zihniyetin seviyesini gösteren sayısız örnek arasındaki yerini almış oldu.

Şehit yakınlarına “hayvan” saldırısında bulunan zihniyetten Rüstem Batum, Yerli ve Milli sanatçı Orhan Gencebay’ın, “Gittim geldim, şu an çok iyiyim. Üç stent takıldı, anjiyo oldum, bu stentler takılmasa, anjiyo olmasam kalp spazmı geçirebilirmişim.” Şeklindeki paylaşımına karşılık, “Eskiden olsa, insanlar üzülürdü ama kusura bakma artık kimsenin şeyinde değil!” ahlaksız paylaşımında bulunmuştu..

Bu paylaşım üzerine, Orhan Gencebay’ın sevenlerinden “Bu tam bir şerefsizlik, sen Orhan Gençebay’ın kesip tuvalete attığı tırnak olamazsın!” tepkileri gelmişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23