• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Neutec İlaç, Hatay ilimizde teknoloji sınıfları kurdu

Yeniakit Publisher
2018-05-18 10:23:00 -
Neutec İlaç, Hatay ilimizde teknoloji sınıfları kurdu

“Herkes İçin Mutluluk, mutluluk için herkes projesi’’, “Bayram çocukları projesi” başta olmak üzere hayata geçirdiği onlarca sosyal sorumluluk projesiyle toplumsal konulara ne kadar duyarlı bir kurum olduğunu gösteren Neutec , yeni sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeye ve üretmeye devam ediyor.

Hatay Milletvekili Sn. Fevzi Şanverdi önderliğinde, Hatay’da Tayfun Sökmen Lisesi’nde, 20 öğrenci, 1 öğretmen bilgisayarı ve projeksiyon cihazlı, akıllı tahtalı tam donanımlı bir teknoloji sınıfı hazırlayan Neutec, yine Hatay’da eğitim veren İsmet Ayşe Behzatoğlu Anadolu Lisesin’de de aynı özellik ve donanımda bir teknoloji sınıfı daha kurdu.

Neutec Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bilgiç “ Sosyal yardımlaşma konusundaki hassas tutumumuz bizim milletimizin ve kültürümüzün en büyük özelliğidir. Biz de bunu şirket prensibimiz haline getirdik. Teknolojik gelişmelerin yaşamın her alanına girdiği bu dönemde teknolojiyi iyi bir şekilde kullanmak optimum verimliliği etkilemektedir. Bizde bu inançla, ulaşabildiğimiz kadar çok okula ulaşarak onların teknolojik ihtiyaçlarını karşılamak adına projeler geliştiriyor ve uyguluyoruz. Sn Milletvekilimiz Fevzi Şanverdi’nin desteği ile ilk olarak Hatay daTayfun Sökmen Lisesi ve İsmet Ayşe Behzatoğlu Anadolu Lisesi’nde yaptığımız çalışmalar bizim Türkiye geneline yayacağımız eğitimle ilgili sosyal sorumluluk projelerimizin küçük bir parçası.’’ diye konuştu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23