• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Neo-Conlar 3. Dünya Savaşı’nı başlatacak!

Yeniakit Publisher
2017-12-11 10:20:00 - 2017-12-11 10:22:04
Neo-Conlar 3. Dünya Savaşı’nı başlatacak!

Neo-Conlar, Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’ü Siyonist İsrail’in başkenti ilan ederek kıyamet senaryosunu devreye koydu.

Ortadoğu merkezli büyük bir savaşın fitilini ateşlemek isteyen neo-conlar, Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’ü Siyonist İsrail’in başkenti ilan ederek kıyamet senaryosunu devreye koydu. Kudüs merkezli ‘Büyük İsrail’ devletini kurmak isteyen neo-conlar, DEAŞ’lı teröristler vasıtasıyla Suriye, Irak ve Yemen gibi Ortadoğu ülkelerini istikrarsızlaştırdı.

Evangelist tarikatının doğurduğu sapkın bir anlayışın tezahürü olan ve kendi inançları uğruna dünyayı kaos tohumları ekmekten çekinmeyen neo-conların son hedefi 3. Dünya Savaşı’nın fitilini ateşlemek. Sözde Mesih’in inişini hızlandırmak ve Ortadoğu merkezli büyük bir savaş çıkarmak isteyen neo-conlar Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’ü terör devleti İsrail’in başkenti ilan ederek kıyamet senaryosunu sahnelemeye başladı. Konu ile ilgili Akit’e konuşan stratejistler ve araştırmacı yazarlar, “Bütün bunlar Türk topraklarını da içine alan Arz-ı Mevud saçmalıkları için, sapkın inançları uğruna dünyayı ateşe atıyorlar. ABD’li neo-conların ve İsrail sağının pompaladığı Armageddon savaşını erkene almak düşüncesiyle alınmış bir karardır” şeklinde konuştular.

DÜNYAYI ATEŞE ATIYORLAR

ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü Siyonist İsral’in başkenti ilan etmesinin neo-con zihniyetin bir tezahürü olduğunu belirten araştırmacı yazar ve stratejist Murat Akan, “Kudüs’ün İsrail’in başkenti ilan edilmesi Nil’den Fırat’a vaadedilmiş toprakların gerçekleştirmesinin ilk adımıdır. Trump’ın bu vaadi yeni değil, seçim kampanyasında İsrail’in ABD’deki küresel temsilcileri Neo-conlara verilmiş bir sözdü” dedi.

Hristiyan ve Yahudilerin ortak inançları olduğunu kaydeden Akan, “Aralarında nüans farkı olsa da Hristiyanlar ve Siyonistler büyük savaşın Ortadoğu’da olacağına inanır. Buna da “Armageddon” diyorlar. İbranice de “Megiddo Dağı” anlamına gelmektedir. Yahudi dini kaynaklarına göre, dünyanın sonuna doğru olacak olan son savaştır” ifadelerini kullandı. Neo-conların sapkın inançları olduğuna dikkat çeken Akan, “Trump, bu kararıyla Ortadoğu’da öngörülen bu büyük savaşın fitilini ateşlemiştir. ABD’li neo-conların, İsrail aşırı sağının pompaladığı, ‘Armageddon’ savaşını erkene alma düşüncesidir” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

BÖLGE İSTİKRARSIZLAŞTIRILDI

Büyük İsrail projesinin hayata geçirilmeye çalışıldığını vurgulayan Akan, “Bugün ABD tarafından Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak tanınmasının temelleri Neo-conlar tarafından 2000 yılında hazırlanan “Yeni Amerikan Yüzyılı Projesi’nin (PNAC) raporuna dayanmaktadır. Bu rapor, başta Ortadoğu olmak üzere, dünyayı yeniden şekillendirerek Amerika’nın tek başına dünya jandarması yapılması hedefleniyordu. Ancak bu plan aslında Büyük İsrail’in kurulmasını hedefliyordu. IŞİD’in işgal ettiği yerlere bakın, hepsi de İsrail’in vaadedilmiş topraklarının olduğu bölgededir. IŞİD bahane edilerek Büyük İsrail’in önündeki dikenler temizlendi” dedi.

BÜYÜK İSRAİL’İ KURMAK İSTİYORLAR

Siyonist Yahudilerin Arz-ı Mevud rüyaları gördüğünü kaydeden Araştırmacı yazar Ercan Çifçi, “2000’li yıllarda Irak’ın uğradığı zulmün aynısına Afganistan, Tunus, Libya ve Yemen bölgeleri de uğradı. İslam şehirleri bir bir harabeye ve bu bölgedeki insanlar bir daha bir araya gelemeyecek şekilde karşılıklı savaşlara itildi. Resme bütün halinde bakıldığında görülen ise malumdu: Yahudi ideali Arz-ı Mevud. Başta İsrail olmak üzere, Amerika ve Batı emperyalizmi Anadolu’nun bir kısmının da içinde olduğu, Irak, Suriye ve Libya’yı insansızlaştırmaya çalışıyorlardı. Bu şehirlere asker-sivil ayrımı yapmadan milyonlarca yaşlı, kadın, erkek ve çocuğun üstüne tonlarca bomba yağdırıldı, tecavüzler gerçekleştirildi. Hepsi İsrail’in faşizm özentili Arz-ı Mevud ideali için” dedi.

Trump’ın yaptığının delilik olduğunu belirten Çifçi, “Trump, Kudus’ü kuruluşu bile yasadışı olan İsrail için başkent ilan etti. Trump bir delilik yaptı besbelli. Ne İsrail’e ne Amerika’ya bu coğrafyada yer yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23