• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Kekilli'den millilerimize çağrı: "Hakkımı helal etmiyorum"

Yeniakit Publisher
2019-10-16 10:25:00 -
Murat Kekilli'den millilerimize çağrı: "Hakkımı helal etmiyorum"

Fransız rejisi tarafından futbolcularımızın gol sevinci yaşarken verdikleri asker selamının ekrana yansıtılmamasına tepki gösteren Murat Kekilli, İzlanda'da millilerimize yapılan saygısızlığı hatırlatarak kamuoyuna şöyle seslendi: "Onlara kısas uygulamazsanız hakkımı helal etmiyorum. Herkes bizimle uğraşılamayacağını bilmeli."

Taha Emre ÖZDEMİR  yeniakit.com.tr  Türkiye A Milli Futbol Takımımız 14 Kasım Cuma akşamı Türk Telekom Arena Stadı'nda izlanda ile H Grubu'nun düğümünü çözecek mücadelede karşılaşacak.

Bir önceki maç için Konya'dan özel uçakla İzlanda'nın Keflavik Havalimanı'na giden Türkiye A Milli Takım kafilesi, ülkeye girişleri sırasında yaklaşık 3 saat pasaport kontrolünde bekletilmiş yapılan bu saygısızlığa İzlandalı bir şahsın, kaptan Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatarak röportaj taklidi yapması da eklenmişti.

Önceki akşam ise Fransa deplasmanında mücadele eden takımımızın gol sevinci yaşarken asker selamı vermesi, Fransız rejisi tarafından ekrana yansıtılmamıştı.

Beka karşıtı her olayda ön saflarda yer alan sanatçılar yaşanan gelişmeler karşısında sessizliklerini korurken Murat Kekilli Fransız rejisinin saygısızlığına şu cevabı verdi:

"Fransız televizyonu göstermese ne olur? Bundan sonra bizim televizyonlar da rakip takımın gol sevincini vermez.Bu da bir milattır."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Murat Kekilli, İzlanda'da millilerimize yapılan saygısızlığı da hatırlatarak kamuoyuna şöyle seslendi:

"Bakın İzlanda futbol takımı geldiğinde onlara kısas uygulayıp havalimanında iki saat bekletmezseniz hiç birinize hakkımı helal etmem.Bu işin başında kim varsa;siyaset,spor,emniyet farketmez, hepinizden istirham ediyorum.Bizimle uğraşılmayacağını bilmeliler."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

şenol manav

Sayın Murat Kekilli kesinlikle doğru söylüyor, kısasa kısas.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23