• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhsin Yazıcıoğlu'na ikinci bir helikopter kiralanmış!

Yeniakit Publisher
2015-02-06 11:27:00 - 2015-02-06 13:24:35
Muhsin Yazıcıoğlu'na ikinci bir helikopter kiralanmış!

Gazetemiz Yazarı Ersoy Dede, 'Yazıcıoğlu için kiralanan ikinci helikopter' başlıklı yazısında şok bilgiler paylaştı.

İşte o yazı:

M
uhsin Yazıcıoğlu’nun şüpheli ölümüyle ilgili kafalardaki soru işaretleri giderilebilmiş değil.. İşin politik tarafı da tartışılıyor, kriminal tarafı da.. Yani hem ‘Neden Yazıcıoğlu?’ sorusu yanıtlanabilmiş değil hem de ‘nasıl ve kim’ sorusu.. Bugünlerde Yazıcıoğlu’nun şehit düştüğü helikopteri, seçim gezileri için partiye kiralayan firma hakkında açılan dava sonuçlandı.. Haber, gazetelerde “Yazıcıoğlu ailesine Sabancı tazminatı” başlığıyla duyuruldu.. Bu davayla ilgili yazacak çok şey var. Ama daha sonraya bırakıyorum. Bugün bambaşka bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizinle..

Büyük Birlik Partisi kurucu Genel Başkanı şehid Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte altı kişiye mezar olan helikopterin haricinde, başka bir helikopter daha kiralandığını daha evvel duymuş muydunuz?.. Açıkçası bu meseleyi yakından takip eden bir kardeşiniz olarak ben duymamıştım. Eğer ortaya çıktıysa bile dikkat etmemişim. Yazıcıoğlu’nu ölüme götüren süreci adım adım ortaya koyan ‘Kanlı Çukur’ kitabının yazarı meslektaşım Köksal Akpınar’dan öğrendim ben de.. Şehit düştüğü heliktopterin dışında aynı firmadan bir helikopter daha kiralanmış olduğu, dahası bu bilginin Devlet Denetleme Kurulu’yla paylaşılmadığı…

Hikâye şu.. Yazıcıoğlu için, BBP tarafından, miting programı için hayatını kaybettiği helikopterden başta, bir helikopter daha kiralanıyor.. 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş mitinginden Yozgat Yerköy’deki mitingine hareket etmek üzere içinde bulunduğu TC-HEK tescil işaretli helikopter eğer düşmeseydi, Yazıcıoğlu, 28 Mart 2009 cumartesi günü çok daha güvenli bir başka helikopter ile mitinglerine devam edecekti. Evet iki helikopter, donanım bakımından birbirinden farklı..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23