• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Millete küfürler yağdıran kemalist yobaz Mehmet Avcı'nın örgüt lideri gibi davrandığı yeni görüntüleri ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2019-11-18 19:26:00 -

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türk milletine ana avrat küfürler yağdıran kemalist yobaz Mehmet Avcı'nın örgüt lideri gibi davrandığı skandal görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Avcı'nın yanına aldığı insanlara "Bana ihanet etmeyeceğine yemin et" şeklinde uyarılarda bulunduğu görüldü.

Anıtkabir'de "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı atan gençlere, sosyal medyadan yayınladığı videoyla küfürler yağdıran kemalist yobaz Mehmet Avcı ikinci kez gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştı.

Yeni görüntüleri ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyenlere ağza alınmayacak küfürler yağdıran Mehmet Avcı'nın bir örgüt lideri gibi davrandığı yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Avcı'nın "Kendimce çözümler buldum" dediği planlarını hayata geçirmek için yapılanma oluşturduğu ve yanına aldığı insanlardan ihanet etmeyeceğine dair yemin aldığı görüldü.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdulvahit

Birisinin anasına ve avradına küfreden kişi, kendi anasına ve avradına küfredilmesinden zevk alıyordur. Bu yaratıkta anasını ve avradını düşünmüyorki kalabalık bir ak parti gurubuna küfrediyor.

Balyoz cu yobaza benziyor

2007 lerde vatansever kuvvetler güç birliği diye uyduruk bir örgüt vardı böyle salakları üye yapıyorlardı papaz cinayetleri zirve yayın evi baskınları aklıma geldi...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23