• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'li başkandan skandal sözler: Asker karısı gibi ağlıyor

Yeniakit Publisher
2019-12-08 18:24:00 - 2019-12-08 18:24:09

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İYİ Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı eleştirirken "Asker karısı gibi ağlıyor" ifadesini kullandı. MHP'li başkanın ifadeleri sosyal medyada çok tartışıldı

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan'ın İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya yönelik "Asker karısı gibi ağlıyor" sözleri, asker eşlerini rahatsız etti.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, basın toplantısı düzenleyerek İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kara'yı hedef aldı. Ancak Pehlivan'ın toplantıda söylediği sözlere asker eşlerinden itiraz geldi.

"Asker karısı gibi ağlıyor"

Kara'ya yönelik "Maşallah asker karısı gibi ağlıyor" ifadeleri ile sosyal medyayı ayağa kaldıran MHP'li Pehlivan, "Kendisinin seçimlerde bir takım açıklamaları vardı. 'Satmayacağız, sattırmayacağız, yok satıldı, o oldu, bu oldu' gibi konuşuyor. Geldiği günden beri maşallah asker karısı gibi ağlıyor. Devamlı bir serzeniş içerisinde" dedi. Pehlivan'ın bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Sosyal medyada tartışmalar

MHP'li başkanın kullandığı ifade sosyal medyada tartışmaya sebep oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu ülkede kadın olmak harbi zor be! Asker eşi olsan bile laf yiyorsun" diyerek tepki gösterirken, bazı kullanıcılar da, amacın İYİ Parti il başkanına yönelik olduğunu hatırlatarak, MHP'li başkana destek verdiler.. 

 


ÖNE ÇIKAN VİDEO
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdurrahman

İşte bunların bilinçaltı bu.

enes

Bu adam ya istifa etmeli yada partiden ihraç edilmeli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23