• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı

Yeniakit Publisher
2018-06-21 23:48:00 -
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara ve İstanbul için yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara için "Gök gürültülü sağanak yağış" uyarısında bulunmuştu ve Ankara'da sağanak etkili oldu, bazı bölgelerde araçlar mahsur kaldı.

Ankara'da etkili olan sağanak yağış, etkisini gösterdiği bazı bölgelerde su birikintilerine ve araçların mahsur kalmasına neden oldu. Çankaya ilçesinde Dikmen Caddesi'nde biriken su nedeni ile bazı araçlar su içinde kaldı.

BATI AKDENİZ'DE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji, Batı Akdeniz'in bazı kısımlarına şiddetli fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Batı Akdeniz'in batısında (Kalkan-Kumluca arası) rüzgarın yarın öğle ve akşam saatlerinde batılı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve denizcilerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

DOĞU ANADOLU'DA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ!
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Erzincan'da hava parçalı, zaman zaman çok bulutlu olacak, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgarın doğudan hafif, zaman zaman orta, yağış anında ise kuvvetli esmesi öngörülüyor.
Günün en yüksek sıcaklığı Iğdır ve Erzincan'da 30, Ağrı'da 27, Erzurum'da 24, Kars ve Ardahan'da 22 derece bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİ İÇİN UYARI

Marmara Bölgesi'nde Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredecek.

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23