• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener’den ‘el öpme’ tepkisi: Genel Başkan'ın namusuna...

Yeniakit Publisher
2018-07-08 14:47:00 - 2018-07-08 15:12:04
Meral Akşener’den ‘el öpme’ tepkisi: Genel Başkan'ın namusuna...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dünkü yemin töreninde İP'li milletvekillerinin Bahçeli'ye hürmet göstermesinden rahatsız oldu. Grup Toplantısı öncesinde partilileri toplayarak rahatsızlığını dile getiren Akşener, "Bizim ilkelerimize uyacak olanlar kalsınlar. Uymayacaklar derhal gitsinler" dedi.

Dğn gerçekleştirilen milletvekili yemin töreninde bazı İyi Partili milletvekillerinin MHP lideri Devlet Bahçeli'yle sohbet etmesi ve hürmet göstermesi, Meral Akşener'i ciddi manada rahatsız etti. Meclis’te yapılan dünkü yemin töreninde Devlet Bahçeli’ye ilgi gösterenleri çok sert ifadelerle uyaran Meral Akşener, "Bizim ilkelerimize uyacak olanlar kalsınlar. Uymayacaklar derhal gitsinler" dedi.

Bahçeli, yemin öncesi MHP sıralarına doğru yürürken İP'e ayrılan bölümden geçti. Bu sırada bazı İP'liler ayağa kalktı, Bahçeli ayağa kalkan İP Mersin Milletvekili Behiç Çelik’in de aralarında olduğu bazı vekillerle tokalaştı. İP Hayati Arkaz, Bahçeli’nin elini öptü. Akşener’in bu görüntülere tepkisi ise çok sert oldu.

"GENEL BAŞKANIN NAMUSUNA KADAR LAF EDENLERE..."

Partililere konuşan akşener tepkisini şöyle dile getirdi:

Ben siyasi nezaketi iyi bilirim. Ancak bu yapılan siyasi nezaket değildir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

FETÖ SÖYLEMLERİNDEN RAHATSIZ OLDU

Partimize; FETÖ’cü, ipsiz sapsız diyen ve hatta genel başkanın namusuna kadar laf edenlere böyle hürmet göstermek siyasi nezaket değildir. Bizim ilkelerimize bağlı kalacak olanlara yanımızda yer alabilir. Uymayanlar derhal İyi Parti’yi terk etsin

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23