• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mansur Yavaş'ın 'azılılar' dediği grupta Kemal Kılıçdaroğlu da var

Yeniakit Publisher
2020-10-20 14:47:00 - 2020-10-20 15:14:30

Her seferinde Deniz Gezmiş ve Yılmaz Güney gibi solak camianın kahraman ilan ettiği isimlere destek veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanı olduğu CHP'nin adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş'ın yıllar önce Deniz Gezmiş ve Yılmaz Güney gibi solculara destek çıkanlara "azılılar" tepki gösterdiği videosu yine gündeme geldi.

CHP ve İYİ Parti'nin adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mansur Yavaş'ın ülkücü geçmişinin tam tersi yola girdiği yeni siyasi çizgisi halem eleştirilirken yıllar önce yaptığı bir konuşmaya ilişkin video yine gündeme geldi.

Kılıçdaroğlu ve solaklar kolkola

Partisini sol terör örgütlerine teslim eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her seferinde solcuların 'kahraman' ilan ettiği Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney ve Eşber Yağmurdereli'ye sahip çıkan açıklamalarda bulunuyor.

Solaklarla kolkola giren Kılıçdaroğlu'nun aday göstermesiyle belediye başkanı olan Mansur Yavaş yıllar önce yaptığı bir konuşmada ise Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney ve Eşber Yağmurdereli'ye sahip çıkanlar ağır ifadeler kullanmıştı.

Yavaş "Azılılar" demişti

Yavaş yaptığı konuşmada "Deniz Gezmiş'i, hakim katili Yılmaz Güney'i, Terörist Kör Eşber'i, Yaşar Kemal'i kahraman ilan edip, ülkücüleri mafya ve çete ilan eden azılılara soruyorum: Bu insanlar mı çete yoksa siz mi çetesiniz?" ifadelerini kullanmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Molla Kasım

Mansur Yavaş Göreceksiniz Tebrik Mesajını Tıpış Tıpış Yazacak...Neden mi? Söylim; Ne Diyordu EŞ Genel Başkan Sezai Temelli; Mansur da Ekrem de vd. Bilecek ki Seçilirse Bu HDP’nin Oylarıyla Seçilmişlerdir...Yani Mansur’un V Diğerlerinin HDP’ye Çok Büyük DİYET BORCU Var...Mansur V Diğerleri HDP’ye Mecburlar...Yani Bir Koltuk İçin “BENLİĞİNİ” “ONURUNU” Satan İnsanlardan Her Şey Beklenir Arkadaş...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23