• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Öz’den skandal öneri: Bu yapılsın sadece yüzde 2 veya 3 oranında çocuk ölür

Yeniakit Publisher
2020-04-17 13:06:00 -
Mehmet Öz’den skandal öneri: Bu yapılsın sadece yüzde 2 veya 3 oranında çocuk ölür

ABD'de yaşayan Dr. Mehmet Öz, katıldığı bir TV programında Kovid-19 tedbirleri nedeniyle kapatılan okulların artık açılması gerektiğini savunarak, yüzde 2 veya 3 oranında çocuğun öleceğini söyledi. Mehmet Öz’ün bu önerisi tepkilere neden oldu.

Dr. Mehmet Öz, Fox News kanalına ABD’deki koronavirüs tedbirleri ile ilgili verdiği bir demeçte, okulların yeniden açılabileceğini savundu. Öz, okulların yeniden açılması durumunda çocukların “sadece” yüzde 2 veya 3’ünün ölebileceğini ifade etti.

Öz’ün sözleri ABD kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, birçok sosyal medya kullanıcısı Dr. Öz’e tepki gösterdi.

Dr. Öz’ün verdiği ölüm oranı , ABD’de ilkokul, ortaokul ve liselere giden yaklaşık 1.7 milyon çocuğun ölümü anlamına geliyor.

ABD’de koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 4 bin 931 artarak 30 bin 990’a yükseldi. Ülkede tespit edilen Kovid-19 vakalarının sayısı ise 631 bin 111’i buldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Trump’a tepki yağdı" target="_blank">
Yasağı sallamayan Ivanka Trump’a tepki yağdı
Yasağı sallamayan Ivanka Trump’a tepki yağdı

Dünya

Yasağı sallamayan Ivanka Trump’a tepki yağdı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kerim

Pr. Dr. Ercüment Ovalı Dornaz Alfanın etkili olduğunu söylerken virüse etkili olur demiyor etkili olabilir diyor. İnsanların hayatını kurtarabilir diyor. Kesinlik yok. Bu da demektir ki nisan ve mayısın en az 20 günü bizde Ercümet hocanın ürettiği ilacın denenip kesin sonuçlarının insanlar üzerinde görüleceği günler olacak. Başı mağfiret ortası rahmet olacak ramazan ayının 15 şi itibariyle huzur bulmaya başlayacağız inşallah. Ama virüsün mutasyona uğramış daha güçlü hallerine karşı aşı olayını da mutlaka ülkemiz sonbahar eylül..ekim gibi bulur. Dünya bizden alacak biiznillah. Fakat batı ülkeleri gibi salmak yerine japon tedbiriyle hareket edip ayağa yere sağlam basmak en doğru iş... Dereyi görmeden paçayı sıvayıp hadi dışarı demek tüm halkımıza zarar verir. Abd ve batıda durum malum. Az daha sabır. Hayırlı cumalar

Mert

Amerika'da fazla kalınca tüm dünyayı Amerikadan ibaret görüyor muhterem. 1 tane bile çocuğumuz öleceğine bu sene okul olmasın yine olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23