• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner’den Gelecek Partisi yorumu: Gelecek değil Küskünler Partisi olmuş

Yeniakit Publisher
2019-12-14 16:51:00 -
Mehmet Metiner’den Gelecek Partisi yorumu: Gelecek değil Küskünler Partisi olmuş

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi’ni sert sözlerle eleştirerek, “İlkesiz, küskünlerden oluşan bir Parti’den kimseye hayır gelmez. Tek amaçları var Erdoğan’ın karşıtlığı” dedi.

Sezai Erhan   yeniakit.com.tr  AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner YeniAkit’e yaptığı açıklamada, eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurucu başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi’ni sert sözlerle eleştirdi. “Bu Parti’den Gelecek olmaz” diyen Metiner, “Tam bir Küskünler Partisi olmuş. Asıl hedefleri intikam. İntikam için kurulmuş bir parti. Siyasal ve toplumsal bir karşılığı olmayan, AK Parti’de bir makam, mevki bulamayanların oluşturduğu bir partidir.” dedi.

Bunlardan bir gelecek çıkmaz

Ahmet Davutoğlu’nun Erdoğan düşmanı bir insan olduğunu ifade eden Metiner, “Davutoğlu AK Parti genel başkanlığından ayrıldığında ,”İşte buradan ilan ediyorum: Hiç kimse benim ağzımdan liderim ve partim aleyhine tek bir kötü söz duymayacaktır” demişti. Fakat Davutoğlu’nu içini yakan kibir, hırs, kıskançlık ve intikam duygularıyla bu sözleri unutarak Erdoğan düşmanı oldu. Bunlardan bir gelecek çıkmaz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti tabanından destek alamazlar

Davutoğlu’nun partisinin AK Parti’nin tabanından asla destek bulamayacaklarını belirten Metiner, “Bu partinin kurucular kuruluna bakıldığında bir çoğunun ilkesiz olduklarını, menfaatçi olduklarını görürsünüz. Çünkü bir çoğu AK Parti’den aday adayı olmuş, aday gösterilmemiş isimlerden oluşuyor. Bunların AK Parti’de de bir karşılığı yoktur. Düne kadar bunlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini destekliyordu, Reis’e ölümüne bağlıyız diyorlardı. Halk bunları biliyor, görüyor. Bu millet bunların arkasından gitmez” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

GENÇTÜRK

AKP den kovulmuşlar bu gel gel partisinde kendine gelecek arıyor. 

Hatice

Ne gelecek partisi ne kuskunler partisi 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23